Espanyol vs Atletico Madrid – Spilfiduser, Optakt og Odds

Espanyol skal op imod Atletico Madrid på RCDE Stadium den kommende onsdag i en spændende La Liga duel.

Atletico Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 72 point sammen på deres første 35 kampe. Espanyol er 34 point efter i stillingen med 35 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 19 i stillingen.

Espanyol kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Atletico Madrid ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de otte mål ind, eller 0.8 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Espanyol er noteret for otte sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 17 nederlag i La Liga i denne sæson.

Atletico Madrid har indtil videre præsteret 22 sejre og seks uafgjorte samt syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Espanyol v Atletico Madrid.

  • Espanyol har i tabte 9 af de seneste 11 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Espanyol scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol var i tabte 9 af de seneste 11 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • 10 af Espanyol’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • 11 af Atletico Madrid’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har i tabte 3 af de seneste 4 ude kampe ikke scorede et mål
  • 7 af Atletico Madrid’s seneste 9 udekampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Atletico Madrid i de seneste 8 kampe
  • Atletico Madrid var i tabte 3 af deres seneste 4 ude kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål

Form Espanyol mod Atletico Madrid

Espanyol har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Sevilla tabte de 3-2, Barcelona også viste sig for stærke i en 2-4 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Espanyol formåede at vinde 1-2 over Rayo Vallecano. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Espanyol har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Espanyol opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede syv og lukkede ti mål ind.

Atletico Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Cadiz med 5-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Elche. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Osasuna. Atletico Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Atletico Madrid vandt syv af deres seneste ti opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 27 og indkasserede selv ti mål, hvilket samlet indbragte 23 point.

Espanyol vs Atletico Madrid – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Espanyol, når de skal i aktion mod Atletico Madrid.

Keidi Bare og Adria Pedrosa er blandt de to spillere, som mangler for Espanyol på onsdag.

Espanyol mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Espanyol har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne Atletico Madrid. Hverken Espanyol eller Atletico Madrid formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Atletico Madrid som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.88, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Espanyol35% chance for at banke Atletico Madrid. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Atletico Madrid udbetaler 2.38 i gevinst på oddset for en sejr. Atletico Madrid synes at have et godt øje til Espanyol, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.38 på Atletico Madrid til at vinde igen.

I de seneste 5 opgør i La Liga imellem Espanyol og Atletico Madrid var begge hold på måltavlen. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Espanyol og Atletico Madrid fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Espanyol mod Atletico Madrid Spiltips

Joselu har tre mål i seks La Liga kampe for Espanyol, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Atletico Madrid. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Alvaro Morata, der har banket tre mål ind i La Liga.

Espanyol vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Atletico Madrid vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Espanyol har ikke været alt for gode til at holde rent bur på RCDE Stadium, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Espanyol præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Atletico Madrid snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Espanyols forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i løbet af denne serie. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.