Espanyol vs Barcelona – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Espanyol byder Barcelona op til dans den kommende søndag på RCDE Stadium stadion.

Barcelona nyder udsigten fra toppen af tabellen med 82 point for 33 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Espanyol ligger placeret som nummer 19 i La Liga med 31 point oven på 33 afviklede kampe.

Espanyol kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Barcelona er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for tre mål, mens Barcelona præsterede otte “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.3 mål pr. kamp.

Espanyol er noteret for syv sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 16 nederlag i La Liga i denne sæson.

Barcelona kigger på 26 sejre, samt fire uafgjorte såvel som tre nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Espanyol v Barcelona.

  • Espanyol scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Espanyol har i tabte 7 af de seneste 9 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • I 8 af de seneste 10 kampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Espanyol var i tabte 7 af de seneste 9 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Barcelona scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • 9 af Barcelona’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Barcelona har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Barcelona har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 5 af Barcelona’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål

Form Espanyol mod Barcelona

Espanyol har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Villarreal tabte de 4-2, hvorefter de vandt 1-0 over Getafe. De var tilbage i rendestenen med et 3-2 nederlag mod Sevilla. Espanyol vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede syv og lukkede ni mål ind.

Barcelona har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Rayo Vallecano. De svarede stærkt igen mod Real Betis, som blev slået 4-0, før de sejrede 1-0 over Osasuna. Barcelona vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede tre mål.

Barcelona vandt otte af deres seneste ti opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 21 og indkasserede selv en mål, hvilket samlet indbragte 26 point.

Espanyol vs Barcelona – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Espanyol, når de skal i aktion mod Barcelona.

Keidi Bare og Adria Pedrosa er alle ude af truppen, som Espanyol tager imod Barcelona med på RCDE Stadium.

Espanyol mod Barcelona – indbyrdes historik

Barcelona har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 30 indbyrdes opgør mod Espanyol. Hverken Espanyol eller Barcelona formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Barcelona som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 6.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Espanyol17% chance for at banke Barcelona. En pointdeling betaler 4.33 i gevinst på oddset, hvor imod Barcelona udbetaler 1.50 i gevinst på oddset for en sejr. Barcelona synes at have et godt øje til Espanyol, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 1.50 på Barcelona til at vinde igen.

Barcelona scorede i deres seneste 12 opgør mod Espanyol i La Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Barcelona og Espanyol.

Espanyol mod Barcelona Spiltips

Det har været en god sæson for RCDE Stadium, der lige nu står på 14 mål i ligaen og Espanyol håber på skarpretteren igen, når de møder Barcelona.

Målene flyder rimeligt frit for Espanyol på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af Barcelonas seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Espanyol præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Barcelona landede et snit på 2.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Espanyols sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.