Espanyol vs Mallorca – Optakt, bedste Odds og gode tips

Såvel Espanyol som Mallorca ligger godt placeret midt i tabellen i La Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende lørdag.

Espanyol er nummer 13 i tabellen med 24 point efter 22 kampe, mens Mallorca rangerer som nummer 8 med 31 point efter 22 kampe.

Espanyol kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Mallorca ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede ni mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fem gange i denne serie.

Espanyol har vundet fem sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i La Liga. Espanyol scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Mallorca kigger på ni sejre, samt fire uafgjorte såvel som ni nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Espanyol v Mallorca.

  • I 7 af de seneste 9 kampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol scorede i 11 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Espanyol i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • Mallorca har i tabte de seneste 4 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Mallorca var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 10 af Mallorca’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 7 Mallorca udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 11 af Mallorca’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål

Form Espanyol mod Mallorca

Espanyol har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Osasuna sluttede 1-1, hvorpå et 2-3 nederlag mod Real Sociedad fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Elche blev nedlagt med 0-1. Espanyol har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på RCDE Stadium. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede otte og indkasserede ni mål.

Mallorca har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Real Madrid med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Sevilla. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-2 over Villarreal. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Mallorca to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede otte og scorede fire mål.

Espanyol vs Mallorca – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Espanyol, når de skal i aktion mod Mallorca.

Keidi Bare og Adria Pedrosa er alle ude af truppen, som Espanyol tager imod Mallorca med på RCDE Stadium.

Espanyol mod Mallorca – indbyrdes historik

Hverken Espanyol eller Mallorca formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Espanyol som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Espanyol45% chance for at banke Mallorca. En pointdeling betaler 3.00 i gevinst på oddset, hvor imod Mallorca udbetaler 3.60 i gevinst på oddset for en sejr. Espanyol går til kampen mod Mallorca med en 4-1-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i La Liga imellem Espanyol og Mallorca blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Mallorca og Espanyol.

Espanyol mod Mallorca Spiltips

Hold godt øje med Martin Braithwaite, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Espanyol. For gæsterne præsterede Daniel Rodriguez tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Espanyol vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Mallorca vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Espanyol scorede kun kampens første mål tre gange i deres seneste 10 kampe på RCDE Stadium. Mallorca scorede kampens første kasse i fem af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Espanyol har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har Mallorca et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Espanyols seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i en af de forrige ti kampe, som Mallorca spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.