Espanyol vs Osasuna – Optakt, bedste Odds og gode tips

Espanyol tager på hjemmebanen RCDE Stadium imod Osasuna, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i La Liga.

Espanyol er nummer 15 i tabellen med 20 point efter 19 kampe, mens Osasuna rangerer som nummer 7 med 28 point efter 19 kampe.

Espanyol er noteret for fire sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson.

Osasuna har indtil videre præsteret otte sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Espanyol v Osasuna.

  • Espanyol scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • Espanyol har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod Espanyol i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Osasuna har spillet, har begge hold scoret
  • Osasuna har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • 10 af Osasuna’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Osasuna har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Osasuna i 11 af de seneste 12 udekampe

Form Espanyol mod Osasuna

Det er alt eller intet for Espanyol i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Athletic Bilbao, hvortil de svarede igen mod Real Betis i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-1 mod Almeria. Espanyol vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

Det er ikke helt skidt for Osasuna, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Elche, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Sevilla, før de desværre tabte med 0-1 til Atletico Madrid. Osasuna kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv fire.

Osasuna vandt fire af deres seneste seks opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede otte og indkasserede selv fire mål, hvilket samlet indbragte 13 point.

Espanyol vs Osasuna – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Espanyol, når de skal i aktion mod Osasuna.

Keidi Bare og Adria Pedrosa er alle ude af truppen, som Espanyol tager imod Osasuna med på RCDE Stadium.

Osasuna ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Espanyol på RCDE Stadium.

Nacho Vidal rejser ikke med Osasuna til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Espanyol mod Osasuna – indbyrdes historik

Espanyol har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne Osasuna. Espanyol går til kampen mod Osasuna med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Espanyol og Osasuna blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Espanyol og Osasuna.

Espanyol mod Osasuna Spiltips

Espanyol vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Osasuna vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Osasuna lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Espanyol præsterede to clean sheets i deres seneste 10 kampe på RCDE Stadium.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Espanyol har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Osasuna et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Espanyols seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Osasuna spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.