Arsenal kan svare igen mod formsvage Everton

Everton byder velkommen til Arsenal i Premier League den kommende mandag på Goodison Park.

Med en placering som nummer 14 i stillingen har The Toffees samlet 15 point efter 14 kampe. På 23 point befinder Arsenal sig rangeret som nummer 5 for 14 afviklede kampe.

Everton har brug for en sejr den kommende mandag for at lukke afstanden til The Gunners i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Everton ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

The Gunners kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Arsenal.

  • Everton har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Everton ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • Everton ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Everton har tabt i seneste 6 af 7 kampe.
  • Arsenal har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Everton mod Arsenal

The Toffees fanget i stime af nederlag.

Everton vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Everton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Manchester City, før Brentford satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Liverpool, der satte sig igennem med 4-1.

Arsenal fortsætter pointhøsten.

The Toffees vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Arsenal har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Liverpool tabte de 4-0, hvorefter de vandt 2-0 over Newcastle. De var tilbage i rendestenen med et 3-2 nederlag mod Manchester United.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Arsenal som vores favorit til en sejr. Bookmakerne giver Everton32% chance for at tage tre point mod Arsenal. Det svarer til, at man får 3.10 på oddset for sejr til The Toffees, mens uafgjort giver 3.50 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Arsenal betaler dig pengene 2.25 gange igen på oddset.

Everton v Arsenal Indbyrdes historik

The Toffees vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Emirates Stadium i abril 2021 i Premier League. Bookmakerne har The Toffees som favoritter til sejren i dette opgør. Everton går ind til opgøret med en historik mod Arsenal, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Everton og Arsenal. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Everton og Arsenal hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 15. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Goodison Park i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Demarai Gray når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for The Toffees, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Emile Smith-Rowe har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Arsenal, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.