Everton mod Aston Villa i Premier League runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Everton tager den kommende lørdag imod Aston Villa i Premier League på Goodison Park.

Som nummer 15 har Everton formået at skrabe 19 point sammen for 19 kampe. Med 23 point har Aston Villa for 19 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 13 i Premier League.

Både Everton og Aston Villa har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er The Toffees ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Aston Villa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Aston Villa.

 • I de seneste 6 kampe i træk Everton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Everton i 15 af de seneste 17 kampe
 • Everton har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Everton scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Aston Villa i 12 af de seneste 14 kampe
 • Aston Villa tabte 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • Aston Villa har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Everton har scorede i de seneste 11 hjemmekampe i træk de har spillet mod Aston Villa
 • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Everton har spillet mod Aston Villa har begge hold scoret
 • I 9 ud af 11 seneste Everton hjemmekampe mod Aston Villa var antallet af mål over 2.5
 • Everton har scoret imod i 12 af de senest 14 hjemmekampe mod Aston Villa
 • Everton har har ikke tabt i 8 af 9 seneste hjemmekampe mod Aston Villa

Form Everton mod Aston Villa

The Toffees håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Everton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-2 af Brighton, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Hull. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Norwich, som satte sig igennem med 2-1.

Aston Villa fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer Aston Villa i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 1-0 mod Brentford og Manchester United. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Manchester United.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Everton 38% chance for at tage tre point mod Aston Villa. Det svarer til, at man får 2.60 på oddset for sejr til The Toffees, mens uafgjort giver 3.30 gange igen. Et væddemål på en udesejr til The Villans betaler dig pengene 2.75 gange igen på oddset.

Everton v Aston Villa Indbyrdes historik

Aston Villa havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-0 tilbage i September 2021 i Premier League. Everton møder Aston Villa med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Everton og Aston Villa. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Everton og Aston Villa hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Goodison Park i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Demarai Gray. Han har vist flaget for Everton med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe. <br><br>Aston Villa har til gengæld forhåbninger om, at Ollie Watkins kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.