Everton mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton tager på hjemmebanen Goodison Park imod Aston Villa, der kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League.

Aston Villa er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 42 point sammen på deres første 20 kampe. Everton er 16 point efter i stillingen med 20 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 17 i stillingen.

Everton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Aston Villa har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Everton er noteret for otte sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Premier League i denne sæson.

Aston Villa kigger på 13 sejre, samt tre uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League. Aston Villa bragte sig på måltavlen i deres seneste 9 kampe i træk.

Vores tip

  • 13 af Everton’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Everton’s seneste 12 hjemmekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 12 af Everton’s seneste 14 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • Everton var i tabte de seneste 3 kampe i træk i Premier League involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 7 af Everton’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Aston Villa scorede i 36 af deres seneste 38 kampe
  • Aston Villa har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Aston Villa scorede i 21 af deres seneste 23 kampe i Premier League
  • I 10 af de seneste 12 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe i Premier League

Form Everton mod Aston Villa

Bare ét point forhindrer Everton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-3 og 3-0 mod Manchester City og Wolverhampton. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Crystal Palace. Everton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede ti mål, men lukkede også syv ind.

Aston Villa har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til Manchester United. De svarede stærkt igen mod Burnley, som blev slået 3-2, før de sejrede 0-1 over Middlesbrough. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Aston Villa to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ti og scorede ni mål.

Everton opnåede en sejre og tre point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind. Aston Villa noterede sig 16 point efter fem sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 16 mål, men indkasserede også otte selv.

Everton vs Aston Villa – Seneste nyt

Everton kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Aston Villa på søndag. Idrissa Gana Gueye behøver ikke klæde om, når Everton næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Abdoulaye Doucoure, Ashley Young, Dele Alli og Jack Harrison er alle ude af truppen, som Everton tager imod Aston Villa med på Goodison Park.

Aston Villa må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Aston Villa-truppen, er Bertrand Traore i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Lucas Digne, Youri Tielemans, Bertrand Traore, Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings og Emiliano Buendia bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til Goodison Park.

Everton mod Aston Villa – indbyrdes historik

Aston Villa har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Everton. Ikke bare vandt Aston Villa deres seneste opgør mod Everton, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 4-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 2-0. Everton går til kampen mod Aston Villa med en 1-2-7 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 10%.

Aston Villa scorede i deres seneste 6 opgør mod Everton i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Everton og Aston Villa var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Everton mod Aston Villa Spiltips

Hold godt øje med Abdoulaye Doucoure, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Everton. For gæsterne præsterede John McGinn to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Everton høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Aston Villa sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Aston Villa scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Everton scorede kampens første kasse i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Everton præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Aston Villa landede et snit på 1.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Evertons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.