Everton mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Goodison Park den kommende lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Everton og gæsterne fra Aston Villa.

Everton er nummer 16 i tabellen med 21 point efter 23 kampe, mens Aston Villa rangerer som nummer 11 med 28 point efter 23 kampe.

Det er ikke sådan, at Everton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne seks mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Aston Villa har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 18 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Everton er noteret for fem sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Premier League i denne sæson.

Aston Villa kigger på otte sejre, samt fire uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League. Aston Villa bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Aston Villa.

  • Everton var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Everton i 12 af de seneste 13 kampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Everton har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Everton’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Everton scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • Aston Villa har i vandt 3 af de seneste 4 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • I 5 af de seneste 6 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i deres seneste 7 udekampe
  • 4 af Aston Villa’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål

Form Everton mod Aston Villa

Everton har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Arsenal med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Liverpool. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Leeds. Everton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede fem og lukkede ti mål ind.

Aston Villa har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-4 af Leicester, før Manchester City satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Arsenal, der satte sig igennem med 2-4. Aston Villa vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede seks mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Aston Villa noterede sig 14 point efter fire sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også seks selv.

Everton vs Aston Villa – Seneste nyt

Everton kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Aston Villa på lørdag.

Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend er alle ude af truppen, som Everton tager imod Aston Villa med på Goodison Park.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Everton. Blandt de fraværende spillere i Aston Villa-truppen, er Douglas Luiz i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som John McGinn og Diego Carlos, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Aston Villa – indbyrdes historik

Everton har ikke vundet en eneste af de seneste 7 opgør mod rivalerne Aston Villa. I det seneste opgør mellem disse to løb Aston Villa med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Everton går til kampen mod Aston Villa med en 2-2-6 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Everton og Aston Villa var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Everton mod Aston Villa Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Seamus Coleman ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Aston Villa sætter deres lid til, at Ollie Watkins kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Everton vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne nul gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Aston Villa vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Everton på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Aston Villas seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Everton presterte 1.2 mål i gjennomsnitt, mens Aston Villa presterte 1.5 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Evertons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Aston Villa spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.