Everton mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Everton tørner sammen med rivaler Bournemouth i et derby Premier League på lørdag på Goodison Park.

Everton er nummer 16 i tabellen med fire point efter syv kampe, mens Bournemouth rangerer som nummer 18 med tre point efter syv kampe.

Bournemouth fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Everton bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Når det kommer til mål, er Everton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med et clean sheets undervejs.

Bournemouth vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score fem gange i deres seneste ti opgør, eller 0.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent en gang i denne stime.

Everton har vundet en sejre, mens de har spillet en uafgjort og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Premier League. Everton har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Bournemouth er fortsat uden sejr i denne sæson efter at have afviklet syv kampe. I stedet har de spillet tre uafgjort og lidt fire nederlag.

Vores tip

  • Everton har i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke scorede et mål
  • I de seneste 5 Everton hjemmekampe, har summen af mål været under 1.5
  • Everton var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med under 1.5 mål
  • Everton var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 12 af Everton’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 udekampe i træk Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 Bournemouth udekampe, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 5 Bournemouth udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 5 af de seneste 7 kampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bournemouth i 8 af de seneste 9 udekampe

Form Everton mod Bournemouth

I deres seneste tre kampe formåede Everton først at banke Brentford med 1-3. Herefter nedlagde de også Aston Villa med 1-2, inden stimen stoppede mod Luton, der vandt en 1-2 sejr. Everton var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens nul sluttede uafgjort og de led fem nederlag. De stod selv for to mål, men indkasserede samtidig otte.

Det er alt eller intet for Bournemouth i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-1 nederlag mod Brighton, hvortil de svarede igen mod Stoke i en 2-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-4 mod Arsenal. Bournemouth kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fem.

Everton vs Bournemouth – Seneste nyt

Everton kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Bournemouth.

Andre Gomes, Dele Alli, Jack Harrison og Seamus Coleman er alle ude af truppen, som Everton tager imod Bournemouth med på Goodison Park.

Bournemouth ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Everton.

Emiliano Marcondes, Alex Scott, Ryan Fredericks og Tyler Adams bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til Goodison Park.

Everton mod Bournemouth – indbyrdes historik

Everton sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod Bournemouth. Everton vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Everton vandt fire opgør, mens Bournemouth sejrede fem gange.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Everton og Bournemouth fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Everton mod Bournemouth Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Abdoulaye Doucoure, der viser god form for Everton. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Bournemouth.Gæsterne krydser fingre for Dominic Solanke til at score igen efter to Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Everton høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led syv nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Everton præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Goodison Park.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Everton presterte 1.6 mål i gjennomsnitt, mens Bournemouth presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Evertons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.1 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.