Everton mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Brentford kommer til Goodison Park til et opgør i Premier League på lørdag, håber Everton at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Everton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Brentford kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Everton er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

Brentford kigger på ni sejre, samt otte uafgjorte såvel som 17 nederlag i Premier League. Brentford tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • Everton har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe i Premier League
  • Everton scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Everton har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Everton scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe i Premier League
  • 8 af Everton’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Brentford scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brentford i 16 af de seneste 18 udekampe
  • Brentford scorede i 16 af deres seneste 18 kampe i Premier League
  • I de seneste 5 udekampe i træk Brentford har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Everton mod Brentford

Everton har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 6-0 til Chelsea. De svarede stærkt igen mod Nottingham Forrest, som blev slået 2-0, før de sejrede 2-0 over Liverpool. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Everton har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Everton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ni mål, men lukkede også seks ind.

Brentford er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 3-3 mod Aston Villa, før de bankede Sheffield United med 2-0. Senest blev Luton nedlagt i en 1-5 sejr. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Brentford har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Brentford kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 12.

Everton noterede sig 16 point efter fem sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 12 mål, men indkasserede også fem selv. Brentford noterede sig 16 point efter fem sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 19 mål, men indkasserede også 11 selv.

Everton vs Brentford – Seneste nyt

Everton kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brentford den kommende lørdag. Dominic Calvert-Lewin får en fridag fra Everton-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Ben Godfrey, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Andre Gomes og Dele Alli er alle ude af truppen, som Everton tager imod Brentford med på Goodison Park.

I værste fald må Brentford finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Joshua Dasilva, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade og Rico Henry, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Brentford – indbyrdes historik

Everton har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Brentford. I det seneste opgør mellem disse to løb Everton med de tre point i en 1-3 kamp, der blev spillet på Goodison Park den 23 september 2023. Everton vandt tre af deres foregående syv kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

Everton scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Brentford i Premier League. I tre af de tidligere fem kampe mellem Everton og Brentford scorede begge hold.

Everton mod Brentford Spiltips

Dominic Calvert-Lewin har tre mål i seks Premier League kampe for Everton, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brentford. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Yoane Wissa, der har banket tre mål ind i Premier League.

Everton høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Everton. Begge scorede også i syv af de seneste 10 udekampe for Brentford.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Everton præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Brentford snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Evertons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.