Everton mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton agerer værter på Goodison Park for gæsterne fra Brighton til et opgør i Premier League på tirsdag.

Der er blevet scoret flittigt i Brightons seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 9 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på tirsdag.

Når det kommer til mål, er Everton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Brighton kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 19 mål imod. Det giver et snit på 1.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Everton har vundet 3 sejre, mens de har spillet 6 uafgjorte og tabte desuden 8 kampe i denne sæson i Premier League.

Brighton har indtil videre præsteret 7 sejre og 3 uafgjorte samt 6 nederlag i Premier League. Brighton lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Brighton.

  • 10 af Everton’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Everton kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 3 kampe i træk Everton har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Everton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Everton i 10 af de seneste 12 kampe
  • I de seneste 8 kampe i træk Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 8 Brighton kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 8 af de seneste 9 udekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Brighton’s seneste 13 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 6 Brighton udekampe, har summen af mål været over 3.5

Form Everton mod Brighton

Bare ét point forhindrer Everton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-0 og 1-2 mod Bournemouth og Wolverhampton. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Manchester City. Everton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede 6 og lukkede 6 mål ind.

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Charlton, før de sejrede 1-3 mod Southampton. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-4 nederlag mod Arsenal. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brighton to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 11 mål.

Brighton noterede sig 10 point efter 3 sejre i deres seneste 4 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 8 mål, men indkasserede også 3 selv.

Everton vs Brighton – Seneste nyt

Everton kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Brighton.

Yerry Mina, James Garner og Andros Townsend er blandt de 3 spillere, som mangler for Everton på tirsdag.

Brighton ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på tirsdag møder Everton.

Alexis Mac Allister, Adam Webster, Danny Welbeck og Jakub Moder bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til Goodison Park.

Everton mod Brighton – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende tirsdag. Everton har været en smule mere succesfuld i end Brighton i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Everton på oddset. Bookmakerne giver odds 3.65 en hjemmesejr.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Everton og Brighton fandt begge vej til netmaskerne 5 gange.

Everton mod Brighton Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Demarai Gray ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brighton sætter deres lid til, at Adam Lallana kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Everton vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Brighton vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. Brighton lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Everton præsterede 3 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Goodison Park.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Everton har et gennemsnit på 1.7 mål i de opgør, har Brighton et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Evertons seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 mål i 9 af de 10 seneste kampe, som Brighton spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.2mål pr. kamp i denne serie.