Everton mod Burnley i Premier League runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Mens formen ser skarp ud hos Everton i Premier League, lader den en del tilbage at ønske for Burnley, før deres besøg på Goodison Park den kommende mandag. De sluttede nummer 10 i sidste sæson og Everton tager imod sidste sæsons nummer 17, når de mødes i runde 4 i Premier League. Efter 3 kampe afviklet er The Toffees placeret nummer 6 i stillingen med 7 point. Der er 6 points forskel til Burnley, der som nummer 16 har samlet 1 point sammen. Bookmakerne har The Toffees som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Everton57% chance for at banke Burnley. En pointdeling betaler 3.75 i gevinst på oddset, hvor imod Burnley udbetaler 4.70 i gevinst på oddset for en sejr. The Clarets drømmer om at mindske det forspring i stillingen, som The Toffees besidder, når de to klubber møder hinanden i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton vs Burnley.

  • Everton er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Everton kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Everton har scoret i seneste 4 af 6 kampe;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • Burnley ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Burnley har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Burnley kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Everton vs Burnley

Everton i fantastisk form.

Everton rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Everton præsterede en 2-2 uafgjort mod Leeds, hvorefter de noterede en 2-1 sejr mod Huddersfield, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-0 sejr mod Brighton.

Burnley fortsat skidt kørende.

Burnley går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Burnley har i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-0 nederlag mod Liverpool, en 0-0 uafgjort mod Newcastle og senest en 1-1 uafgjort mod Leeds.

På baggrund af de seneste resultater og med Burnley i halvsløj form, er det oplagt at gå med Everton til 1.75 på oddset.

Everton v Burnley Indbyrdes historik

The Clarets vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Goodison Park i março 2021 i Premier League. Everton går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Everton og Burnley var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Hold øje med Dominic Calvert-Lewin når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Everton, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

James Tarkowski har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Burnley, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 1 mål.