Everton mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace gæster Goodison Park den kommende lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Everton.

Everton er nummer 15 i tabellen med 10 point efter 11 kampe, mens Crystal Palace rangerer som nummer 10 med 13 point efter 10 kampe.

Når det kommer til mål, er Everton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Crystal Palace præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Everton har vundet 2 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 5 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Crystal Palace har indtil videre præsteret 3 sejre og 4 uafgjorte samt 3 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Crystal Palace.

  • Everton har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Everton scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Everton har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Everton har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Everton i de seneste 3 kampe
  • Crystal Palace har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • Crystal Palace scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet deres seneste 3 udekampe

Form Everton mod Crystal Palace

Everton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Manchester United, før Tottenham satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Newcastle, der satte sig igennem med 1-0. Everton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 6 og lukkede 6 mål ind.

Crystal Palace virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Leeds, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 0-0 mod Leicester, hvorpå Wolverhampton blev besejret 2-1. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Crystal Palace bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Crystal Palace formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 4 uafgjorte og tabte 2, hvori de indkasserede 9 og scorede 6 mål.

Crystal Palace noterede sig 10 point efter 3 sejre i deres seneste 4 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 7 mål, men indkasserede også 3 selv.

Everton vs Crystal Palace – Seneste nyt

Everton kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Crystal Palace.

Nathan Patterson, Ben Godfrey, Yerry Mina og Andros Townsend er alle ude af truppen, som Everton tager imod Crystal Palace med på Goodison Park.

I værste fald må Crystal Palace finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Will Hughes, Chris Richards, Nathaniel Clyne, Nathan Ferguson, Jack Butland og James McArthur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til Goodison Park.

Everton mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Crystal Palace har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 15 indbyrdes opgør mod Everton. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Everton plejer at byde at møde Crystal Palace, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.53.

Crystal Palace scorede i deres seneste 5 opgør mod Everton i Premier League. Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Everton og Crystal Palace var der gevinst på over 2.5 mål 4 gange.

Everton mod Crystal Palace Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Conor Coady ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Crystal Palace sætter deres lid til, at Wilfried Zaha kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Everton høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. Crystal Palace sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. Everton præsterede 3 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Goodison Park.

Der var over 3.5 mål i 6 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. Everton opererer med et snit på 1.7 mål i disse dueller, mens Crystal Palace ligger på 1.1 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 7 gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i 2 af Evertons sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.