Everton mod Leeds i Premier League runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Everton tager imod Leeds på Goodison Park i runde 25 den kommende lørdag i Premier League.

Everton lægger beslag på placeringen som nummer 16 i Premier League med 19 point for deres første 21 kampe. Differencen til Leeds er 3 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 15 i tabellen for 21 kampe.

Leeds er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Everton, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er The Toffees ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Leeds ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Leeds.

 • I 9 af de seneste 10 kampe Everton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Everton i de seneste 12 kampe
 • Everton scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
 • Everton tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Leeds i 14 af de seneste 16 kampe
 • Leeds har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
 • Leeds tabte 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Everton har har ikke tabt i 7 af 8 seneste kampe mod Leeds
 • Everton har scorede i 8 af de senest 10 kampe mod Leeds
 • I 6 ud af 8 seneste Everton kampe mod Leeds var antallet af mål under 3.5
 • I 3 af de seneste 4 kampe Everton har spillet mod Leeds har begge hold scoret
 • Everton har scoret imod i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Leeds

Form Everton mod Leeds

Everton fanget i stime af nederlag.

Det er alt eller intet for Everton i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Aston Villa, hvortil de svarede igen mod Brentford i en 4-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-1 mod Newcastle.

Leeds håber på yderligere point til samlingen.

Det er alt eller intet for Leeds i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod West Ham, hvortil de svarede igen mod West Ham i en 2-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-1 mod Newcastle.

Everton v Leeds Indbyrdes historik

Sidste gang Everton spillede imod Leeds var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Elland Road sluttede 2-2. Everton går ind til opgøret med en historik mod Leeds, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Everton og Leeds. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Everton og Leeds ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Goodison Park.

Formstærk måltyv

Hold øje med Demarai Gray når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Everton, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Raphinha har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Leeds, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.