Everton mod Leicester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Everton tager imod Leicester City på Goodison Park på lørdag.

Everton er placeret som nummer 12 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 14 point til samlingen. Leicester City har opnået 11 point, hvilket placerer dem som nummer 18 efter 13 runder.

Det er ikke sådan, at Everton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 8 mål imod, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Leicester City har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Everton er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 5 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i Premier League i denne sæson.

Leicester City har indtil videre præsteret 3 sejre og 2 uafgjorte samt 8 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Leicester City.

  • Everton har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Everton tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Everton scorede i deres seneste 3 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Everton i 4 af de seneste 5 kampe
  • Everton har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
  • I 11 af de seneste 13 udekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Leicester scorede i deres seneste 13 udekampe
  • Leicester scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • Der er scoret imod Leicester i 19 af de seneste 21 udekampe
  • Leicester tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe

Form Everton mod Leicester City

Everton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Newcastle gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 3-0 over Crystal Palace, inden de senest spillede 0-0 mod Fulham. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Everton bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Everton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede 6 og lukkede 4 mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Leicester City først at banke Leeds med 2-0. Herefter nedlagde de også Wolverhampton med 0-4, inden stimen stoppede mod Manchester City, der vandt en 0-1 sejr. Leicester City kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 19 mål og scorede selv 12.

Everton vs Leicester City – Seneste nyt

Everton kan have op til 3 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Leicester City.

Ben Godfrey, Yerry Mina og Andros Townsend er alle ude af truppen, som Everton tager imod Leicester City med på Goodison Park.

Leicester City ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Everton.

Det er navne som Jonny Evans, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Leicester City – indbyrdes historik

Leicester City formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Everton. I det seneste opgør mellem disse to løb The Toffees med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Everton plejer at byde at møde Leicester City, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.35.

Everton scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Leicester City i Premier League. Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem Everton og Leicester City.

Everton mod Leicester City Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Dwight McNeil, der viser god form for Everton. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Leicester City.

Gæsterne krydser fingre for James Maddison til at score igen efter 3 Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Everton vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Leicester City vandt 5 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 0 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Everton vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Leicester City præsterede 3 sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Everton præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Leicester City landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 7 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Evertons sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Leicester City spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.