Everton på rævejagt i kamp om top 4

Der er lagt op til et brag af en kamp når Everton brager sammen med Leicester den kommende onsdag i runde 20 af Premier League. Everton er placeret nummer 6 i stillingen med 32 point for 17 kampe. 6 point foran efter 19 kampe ligger Leicester som nummer 3.

Mod Everton sigter The Foxes efter at vedligeholde det fremragende momentum, de har fået opbygget på det seneste i Premier League .

Everton håber på yderligere point til samlingen.

Everton har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers Premier League. I deres tre foregående kampe har Everton vundet 2-1 mod Rotherham i FA Cup, hvorefter de sejrede med samme cifre over Wolves. Senest sikrede de en 3-0 gevinst mod Sheffield Wednesday, også i FA Cup.

Evnerne rækker næppe til medaljer, men de ser omvendt også alt for gode til en bundstrid, og deres nuværende midterplacering bekræfter forventningerne til The Toffees.

Everton har leveret godkendte resultater på eget græs, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres den kommende onsdag.

Leicester udvider sejrsstimen.

Leicester er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 16 point ud af 18 mulige. Leicester har i deres foregående tre kampe slået Southampton 2-0, efterfulgt af en overraskende 2-0 sejr over Chelsea. Senest bankede de Brentford 3-1 i FA Cup.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for The Foxes.

Leicester har været tæt på urørlige på udebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et meget stærkt spil til at sætte tre point på kontoen.

Everton vs The Foxes h2h

Det lykkedes Everton at vinde 2-0 sidste gang de to klubber stødte sammen i Premier League tilbage i december 2020. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. Alt i alt har The Toffees haft godt styr på Leicester igennem et par sæsoner med en 6-0-4 fordel i Premier League, inden deres næste møde.

  • Everton har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Everton har scoret i seneste 9 af 11 kampe.
  • Leicester har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Leicester er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Leicester er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Leicester har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Leicester kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Leicester har scoret i de seneste 4 udebane kampe i træk.

Statistics