Everton mod Luton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Goodison Park på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Everton og gæsterne fra Luton.

Everton er nummer 15 i tabellen med fire point efter seks kampe, mens Luton rangerer som nummer 18 med en point efter fem kampe.

Everton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Hvad målscoring angår, er Luton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne tre gange i deres foregående tre kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Everton er noteret for en sejre, og har desuden spillet en uafgjort, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson. Everton har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Luton kigger på nul sejre, samt en uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Everton har i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke scorede et mål
  • I de seneste 5 Everton hjemmekampe, har summen af mål været under 1.5
  • Everton var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med under 1.5 mål
  • Everton var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 12 af Everton’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Luton i 11 af de seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Luton i 11 af de seneste 12 udekampe
  • Luton var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Luton’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål

Form Everton mod Luton

Everton har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Arsenal. De svarede stærkt igen mod Brentford, som blev slået 1-3, før de sejrede 1-2 over Aston Villa. En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Everton, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel. Everton har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Goodison Park. De opnåede uafgjort nul gange og tabte fem af disse, hvori de scorede to og indkasserede ti mål.

Bare ét point forhindrer Luton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Fulham, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Wolverhampton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Exeter, som satte sig igennem med 1-0. Evertons prioritet for denne sæson vil være at holde sig væk fra nedrykningszonen, samtidig med at agere udfordrer til en plads i den øverste halvdel af Premier League. Luton vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede nul uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede otte mål ind og scorede selv en.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de nul kasser, som Everton indtil videre har præsteret. De indkasserede også tre selv. Luton er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Premier League. De præsterede beskedne en mål på deres rejser, mens de indkasserede otte.

Everton opnåede en point for deres seneste to møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede nul sejre, scorede to og lukkede tre mål ind.

Everton vs Luton – Seneste nyt

Everton kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Luton.

Andre Gomes, Dele Alli, Jack Harrison og Seamus Coleman er alle ude af truppen, som Everton tager imod Luton med på Goodison Park.

Luton ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Everton.

Det er navne som Ross Barkley, Daniel Potts, Jordan Clark og Gabriel Osho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Luton – indbyrdes historik

Everton vandt to af deres seneste to kampe mod Luton, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten endte uafgjort.

Everton mod Luton Spiltips

Hold godt øje med Abdoulaye Doucoure, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Everton. For gæsterne præsterede Carlton Morris to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Everton var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også seks nederlag i denne serie. Luton sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag. Luton præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Everton formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Goodison Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Evertons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.