Everton mod Man Utd i Premier League runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 29 kampe afviklet er Everton placeret nummer 17 i stillingen med 25 point. Der er 26 points forskel til Man Utd, der som nummer 7 har samlet 51 point sammen.

Både Everton og Man Utd har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Everton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Man Utd har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Man Utd.

 • Everton tabte 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Everton har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Everton ikke scoret i 5 af deres seneste 7 kampe
 • Manchester United scorede i deres seneste 24 udekampe
 • I de seneste 7 udekampe i træk Manchester United har spillet, har begge hold scoret
 • Manchester United har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Manchester United i de seneste 7 udekampe
 • Manchester United har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Everton har har ikke vundet i 12 af 13 seneste kampe mod Manchester United
 • I de seneste 5 kampe i træk Everton har spillet mod Manchester United har begge hold scoret
 • Everton har scoret imod i 12 af de senest 13 kampe mod Manchester United
 • I 8 ud af 10 seneste Everton hjemmekampe mod Manchester United var antallet af mål under 3.5
 • Everton har scorede i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Manchester United

Form Everton mod Man Utd

Everton fortsat skidt kørende.

Everton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af Crystal Palace, før West Ham satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Burnley, der satte sig igennem med 3-2.

Man Utd drømmer om at stoppe ringe stime.

De seneste tre kampe har for Man Utd givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Tottenham med 3-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-1 mod Atletico Madrid. Deres seneste opgør, mod Leicester, indbragte et point i en 1-1 kamp.

Everton v Man Utd Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Everton senest mødte Man Utd på Old Trafford. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Everton møder Man Utd med en historik imellem klubberne, der siger 1-5-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Everton og Man Utd kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 32 fortæller os, hvor Everton og Man Utd ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Goodison Park.

Everton mod Man Utd – Formstærke spillere

Cristiano Ronaldo har gang i en stærk sæson med 12 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede 4kugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Man Utd krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Everton på lørdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Cristiano Ronaldo på oddset til komme på tavlen igen.