Mageløse Manchester City kan udvide rekordserie

Manchester City ankommer til kampen på onsdag den 17. kl. 21:15 på Goodison Park som kæmpefavoritter mod Everton, idet formen halter gevaldigt hos hjemmeholdet. Med en placering som nummer 7 i tabellen har The Toffees samlet 37 point efter 22 kampe. På 53 point befinder Manchester City sig rangeret som nummer 1 for lige så mange kampe.

The Citizens går ind til kampen som favoritter, og er ekstremt motiverede for at udvide deres ubesejrede stime i Premier League.

Everton håber på frisk start.

Everton går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Everton’s 3 seneste kampe startede med en 3-3 uafgjort mod Manchester United, efterfulgt af en målrig 5-4 sejr mod Tottenham i FA Cup efter forlænget spilletid, hvorefter de senest tabte 2-0 til Fulham.

The Toffees står noteret for 2 nederlag i de seneste 6 kampe siden januar på hjemmebane. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp hjemme vil ikke være en kæmpe overraskelse.

The Citizens i fantastisk form.

Manchester City er ganske enkelt brandvarme lige for tiden, hvor de har hentet 18 point ud af 18 mulige. Manchester City’s 3 seneste kampe startede med en 4-1 sejr mod Liverpool, efterfulgt af en 3-1 sejr mod Swansea hvorefter de senest smadrede Tottenham 3-0.

Med 6 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på udebane som Manchester City. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet på onsdag.

The Toffees vs Manchester City h2h

The Citizens vandt 2-1 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Etihad Stadium i januar 2020 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Alt i alt har Manchester City haft godt styr på Everton igennem et par sæsoner med en 6-3-1 fordel i Premier League inden deres kommende møde.

  • Everton ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Everton har indkasseret mål i de seneste 7 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Manchester City har vundet i de seneste 11 kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 15 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Everton giver 7.50 for en sejr, uafgjort betaler 5.00 retur, mens Manchester City giver 1.40 på oddset.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.67 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 60% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.30 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics