Everton mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester City rejser på onsdag til Goodison Park for at møde Everton i en Premier League kamp.

Everton er nummer 16 i tabellen med 16 point efter 18 kampe, mens Manchester City rangerer som nummer 5 med 34 point efter 17 kampe.

Everton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Manchester City ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 15 mål ind, eller 1.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent en gange.

Everton har vundet otte sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester City har indtil videre præsteret ti sejre og fire uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Manchester City lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • I de seneste 13 Everton hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Everton har i vandt de seneste 4 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • 12 af Everton’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Everton scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Everton vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 11 af Manchester City’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • Manchester City har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Manchester City har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Manchester City i 15 af de seneste 17 kampe
  • Der er scoret imod Manchester City i 15 af de seneste 17 udekampe

Form Everton mod Manchester City

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Everton i øjeblikket. Mod Burnley satte de sig igennem i en 0-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Fulham. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Tottenham. Everton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede ti mål, men lukkede også seks ind.

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 2-3 over Luton samt FK Crvena Zvezda. Serien blev dog bremset mod Crystal Palace i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Manchester City to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ni og scorede ti mål.

Everton opnåede en sejre og tre point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv ni ind. Manchester City vandt fire af deres seneste fem opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 11 og indkasserede selv fire mål, hvilket samlet indbragte 13 point.

Everton vs Manchester City – Seneste nyt

Everton kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester City den kommende onsdag.

Abdoulaye Doucoure, Ashley Young, Seamus Coleman, Dele Alli og Jack Harrison er alle ude af truppen, som Everton tager imod Manchester City med på Goodison Park.

Manchester City må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art.

Det er navne som Rodri, Erling Haaland, Jeremy Doku, Mateo Kovacic, Jack Grealish, Kevin De Bruyne og Zack Steffen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Manchester City – indbyrdes historik

Manchester City vandt 10 af de seneste 8 opgør på udebane mod Everton. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester City med de tre point i en 0-3 kamp, der blev spillet på Goodison Park den 14 maj 2023. Manchester City vandt intet mindre end ni af deres seneste ti opgør mod Everton, der muligvis får nervøse trækninger ved tanken om nu at få besøg af netop disse gæster igen.

Manchester City scorede i deres seneste 12 opgør mod Everton i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Everton og Manchester City. Begge hold var på tavlen fem gange i deres seneste 10 møder.

Everton mod Manchester City Spiltips

Hold godt øje med Abdoulaye Doucoure, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Everton. For gæsterne præsterede Jack Grealish tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Everton var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også fire nederlag i denne serie. Manchester City sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. Everton satte seks sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Manchester City vandt fire af deres seneste 10 kampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Everton presterte 0.5 mål i gjennomsnitt, mens Manchester City presterte 2.6 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Evertons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i otte af de seneste ti kampe, som Manchester City spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.5 mål undervejs i processen.