Everton mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton tager den kommende søndag imod Manchester United i Premier League på Goodison Park.

Everton er nummer 14 i tabellen med 14 point efter 12 kampe, mens Manchester United rangerer som nummer 6 med 21 point efter 12 kampe.

Everton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Manchester United er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Manchester United præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Everton har vundet fire sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester United har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Premier League, men kan i stedet fremvise syv sejre og fem nederlag.

Vores tip

  • I de seneste 10 Everton hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 7 Everton kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Everton scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Everton har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Everton scorede i deres seneste 4 hjemmekampe
  • 9 af Manchester United’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Manchester United var i vandt de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • 8 af Manchester United’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Manchester United vandt deres seneste 3 udekampe
  • Manchester United var i vandt de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med under 3.5 mål

Form Everton mod Manchester United

Everton virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Burnley, der blev nedlagt 3-0. Herefter spillede de 1-1 mod Brighton, hvorpå Crystal Palace blev besejret 2-3. Everton har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Goodison Park. De opnåede uafgjort en gange og tabte fire af disse, hvori de scorede fem og indkasserede seks mål.

Manchester United har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Fulham med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-3 mod FC Copenhagen. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Luton. Manchester United præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede seks mål i kassen, mens de indkasserede seks.

Everton opnåede nul sejre og nul point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede nul gange i disse kampe, men lukkede også selv syv ind.

Everton vs Manchester United – Seneste nyt

Everton kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Manchester United.

Andre Gomes, Dele Alli, Jack Harrison og Seamus Coleman er alle ude af truppen, som Everton tager imod Manchester United med på Goodison Park.

Manchester United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Jadon Sancho i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Christian Eriksen, Rasmus Hoejlund, Jonny Evans, Casemiro, Lisandro Martinez, Harry Maguire, Antony, Mason Mount, Luke Shaw og Tyrell Malacia, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Manchester United – indbyrdes historik

Everton har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Manchester United. Med sejre på 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Everton ser Manchester United uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Manchester United vandt seks af deres foregående ti kampe, mens Everton vandt en sejre i ti opgør. Manchester United kan spilles til odds 2.50 hos spilselskaberne.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Everton og Manchester United var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Everton mod Manchester United Spiltips

Abdoulaye Doucoure har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Everton satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Manchester United kigger til gengæld mod Scott McTominay i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Premier League.

Everton var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fem nederlag i denne serie. Manchester United sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Manchester United tre sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Everton præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Manchester United snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Evertons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.