Everton mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton tager imod Manchester United på Goodison Park i runde 10 den kommende søndag i Premier League.

Everton er nummer 11 i tabellen med 10 point efter 8 kampe, mens Manchester United rangerer som nummer 6 med 12 point efter 7 kampe.

Everton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Manchester United er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Manchester United præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Everton er noteret for 2 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 2 nederlag i Premier League i denne sæson. Everton tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Manchester United har indtil videre præsteret 4 sejre og 0 uafgjorte samt 3 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Manchester United.

  • Everton har ikke tabt deres seneste 7 kampe
  • Everton scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Everton har ikke tabt deres seneste 3 hjemmekampe
  • Everton har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Manchester United vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Manchester United vandt 5 af 7 af deres seneste udekampe
  • Manchester United scorede i 6 af deres seneste 7 udekampe
  • Manchester United har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe

Form Everton mod Manchester United

Everton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Liverpool, før de bankede West Ham med 1-0. Senest blev Southampton nedlagt i en 1-2 sejr. Everton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 7 og lukkede 7 mål ind.

Manchester United har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Sheriff med 0-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 6-3 mod Manchester City. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-3 over Omonia Nicosia. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Manchester United to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 15 og scorede 5 mål.

Everton vs Manchester United – Seneste nyt

Everton kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester United på søndag.

Nathan Patterson, Dominic Calvert-Lewin, Mason Holgate, Ben Godfrey, Yerry Mina og Andros Townsend er blandt de 6 spillere, som mangler for Everton på søndag.

Manchester United ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder Everton.

Det er navne som Raphaël Varane, Harry Maguire, Donny van de Beek og Brandon Williams, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Manchester United – indbyrdes historik

Everton har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Manchester United. I det seneste opgør mellem disse to løb Everton med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Everton går til kampen mod Manchester United med en 2-4-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Everton scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Manchester United i Premier League.

Anthony Gordon har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Everton satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Manchester United kigger til gengæld mod Marcus Rashford i håb om, at han kan udvide totalen på 3 mål i hans seneste kampe i Premier League.

Everton høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Manchester United sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 4 nederlag. Begge hold scorede i 4 af de seneste 10 hjemmekampe for Everton. Begge scorede også i 3 af de seneste 10 udekampe for Manchester United.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Everton præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Manchester United landede et snit på 1.7 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Evertons sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.