Everton mod Newcastle i Premier League runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Everton byder Newcastle op til dans den kommende torsdag på Goodison Park stadion.

Efter 17 kampe afviklet er Everton placeret nummer 15 i stillingen med 19 point. Der er 8 points forskel til Newcastle, der som nummer 19 har samlet 11 point sammen.

Både Everton og Newcastle har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Everton ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Newcastle ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Newcastle.

 • Everton har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Everton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Everton i 13 af de seneste 15 kampe
 • Everton scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
 • Newcastle har ikke vundet 18 af 19 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Newcastle i 18 af de seneste 19 kampe
 • Newcastle tabte deres seneste 3 kampe
 • Everton har scorede i 18 af de senest 19 kampe mod Newcastle
 • Everton har har ikke tabt i 15 af 17 seneste hjemmekampe mod Newcastle
 • I 9 ud af 11 seneste Everton kampe mod Newcastle var antallet af mål under 3.5
 • I 5 af de seneste 6 kampe Everton har spillet mod Newcastle har begge hold scoret
 • Everton har scoret imod i de seneste 6 kampe i træk de har spillet mod Newcastle

Form Everton mod Newcastle

Everton håber på frisk start.

De seneste tre kampe har for Everton givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Arsenal med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod Crystal Palace. Deres seneste opgør, mod Chelsea, indbragte et point i en1-1 kamp.

Newcastle drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Newcastle i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 0-4 mod Liverpool og Manchester City. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Manchester United.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Everton er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Newcastle giver dig netop nu 4.35 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 23% chance for at slå Everton. Ønsker du at placere dine indsatser på Everton, kan de spilles til 1.88 på oddset.

Everton v Newcastle Indbyrdes historik

Newcastle havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i Januar 2021 i Premier League. Everton går ind til opgøret med en historik mod Newcastle, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Everton og Newcastle. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Everton og Newcastle ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på torsdag på Goodison Park.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Demarai Gray. Han har vist flaget for Everton med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

The Magpies har til gengæld forhåbninger om, at Callum Wilson kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.