Everton nakker bundholdet Norwich på Goodison

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Norwich på lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Everton vil være en overraskelse. Everton sluttede sidste sæson som nummer 10 med 59 point. De skal i denne runde 6 af den nye sæson i Premier League op imod Norwich.

The Toffees indtager en plads som nummer 6 i tabellen med 10 point efter 5 kampe. På de 5 runder Norwich har afviklet, har de indsamlet 0 point og ligger nummer 20 i stillingen.

Bookmakerne giver Everton 64% chance for at tage tre point mod Norwich. Det svarer til, at man får 1.57 på oddset for sejr til Everton, mens uafgjort giver 3.95 gange igen. En væddemål på en udesejr til Norwich betaler dig pengene 6.50 gange igen på oddset.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton vs Norwich.

  • Everton har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Everton kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste Everton kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.
  • Norwich har tabt i de seneste 15 kampe i træk;
  • Norwich har tabt i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Norwich ikke vundet i de seneste 14 udebane kampe i træk;
  • Norwich har tabt i seneste 17 af 18 kampe.

Form Everton vs Norwich

The Toffees fortsætter pointhøsten.

Everton vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Everton præsterede en 2-0 sejr mod Brighton, hvorefter de noterede en 3-1 sejr mod Burnley, inden deres seneste kamp resulterede i et 3-0 nederlag mod Aston Villa.

Tilhængerne rystede over formen hos Norwich.

Norwich vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Norwich præsterede et 2-1 nederlag mod Leicester, hvorefter de noterede et 1-0 nederlag mod Arsenal, inden deres seneste kamp resulterede i et 3-1 nederlag mod Watford.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Everton til 1.57 på oddset.

Everton v Norwich Indbyrdes historik

Norwich tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Everton noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Norwich sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Everton går ind til opgøret med en historik mod Norwich, der siger 3-5-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Everton og Norwich. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Demarai Gray. Han er topscorer for The Toffees med 3 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Norwich krydser til gengæld fingre for, at Teemu Pukki kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.