Everton mod Nottingham Forest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Everton tørner sammen med rivaler Nottingham Forest i et derby Premier League den kommende lørdag på Goodison Park.

Everton er nummer 17 i tabellen med 0 point efter 2 kampe, mens Nottingham Forest rangerer som nummer 10 med 3 point efter 2 kampe.

Nottingham Forest har set begge sider af mønten allerede i denne sæson, om man så må sige. De har åbnet den nye Premier League kampagne med tre point, og er på udkig efter at fordoble antallet af point i tredje runde.

Everton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Nottingham Forest.

  • Der er scoret imod Everton i 8 af de seneste 9 kampe
  • Everton tabte 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Everton scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Everton har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Everton i 4 af de seneste 5 hjemmekampe
  • Nottingham F. har ikke vundet deres seneste 5 udekampe
  • Nottingham F. har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i de seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i 7 af de seneste 9 udekampe
  • Nottingham F. har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe

Form Everton mod Nottingham Forest

Everton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 5-1 af Arsenal, før Chelsea satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Aston Villa, der satte sig igennem med 2-1.En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Everton, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel.Everton præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 8 og indkasserede 7 mål.

Nottingham Forest har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Huddersfield med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Newcastle. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over West Ham.Nottingham Forest formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 0 uafgjorte og tabte 1, hvori de indkasserede 2 og scorede 0 mål.

Everton vs Nottingham Forest – Seneste nyt

Everton kan i værste fald risikere at have hele 6 spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.Med 2 spillere i karantæne er Everton tvunget til at ændre i holdopstillingen, da José Salomon Rondon og Allan sidder i straffeboksen.

Abdoulaye Doucouré, Ben Godfrey, Yerry Mina, André Gomes, Dominic Calvert-Lewin og Andros Townsend er blandt de 6 spillere, som mangler for Everton på lørdag.

Nottingham Forest har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Ryan Yates og Omar Richards, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Nottingham Forest – indbyrdes historik

 

Everton høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag i denne serie. Nottingham Forest sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag.Nottingham Forest scorede kampens første mål i 5 af deres seneste 10 udekampe, mens Everton scorede kampens første kasse i 5 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Evertons seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit.Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe.