Everton mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forrest står overfor Everton på søndag i et Premier League møde på Goodison Park.

Der er blevet scoret flittigt i Nottingham Forrests seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 5 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende søndag.

Når det kommer til mål, er Everton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på to pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Nottingham Forrest er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Nottingham Forrest præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Everton er noteret for ni sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

Nottingham Forrest kigger på syv sejre, samt ni uafgjorte såvel som 17 nederlag i Premier League. Nottingham Forrest lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Everton har ikke vundet deres seneste 13 kampe i Premier League
  • Everton har ikke vundet deres seneste 10 kampe
  • 12 af Everton’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Everton har spillet, har begge hold scoret
  • Everton scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 23 af 25 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 23 af de seneste 25 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 23 af de seneste 25 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 21 af de seneste 23 kampe i Premier League
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe

Form Everton mod Nottingham Forrest

Everton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Newcastle, før de sejrede 1-0 mod Burnley. Desværre blev sejren fulgt op af et 6-0 nederlag mod Chelsea. Everton var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig ni.

De seneste tre kampe har for Nottingham Forrest givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Fulham med 3-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod Tottenham. Deres seneste opgør, mod Wolverhampton, indbragte et point i en 2-2 kamp. Nottingham Forrest formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 13 og scorede syv mål.

Everton opnåede 13 point for deres seneste seks møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede fire sejre, scorede ti og lukkede fem mål ind. Nottingham Forrest sikrede sig en sejre fra ni scorede mål og ti indkasserede i deres seneste syv kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem syv point til kontoen.

Everton vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Everton kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forrest på søndag. Dominic Calvert-Lewin får en fridag fra Everton-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Ben Godfrey, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Andre Gomes og Dele Alli er alle ude af truppen, som Everton tager imod Nottingham Forrest med på Goodison Park.

Nottingham Forrest har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Gonzalo Montiel og Chris Wood, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Everton med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Goodison Park den 2 december 2023. Everton går til kampen mod Nottingham Forrest med en 1-2-0 statistik for deres seneste tre møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 33%.

Everton scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Nottingham Forrest i Premier League. I to af de tidligere tre kampe mellem Everton og Nottingham Forrest scorede begge hold.

Everton mod Nottingham Forrest Spiltips

Hold godt øje med Dominic Calvert-Lewin, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Everton. For gæsterne præsterede Chris Wood fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Everton høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Nottingham Forrest sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Everton på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Nottingham Forrests seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Everton præsterede et gennemsnit på 1.33 mål, mens Nottingham Forrest snittede en mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Evertons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Nottingham Forrest spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.