Kan Southampton bremse bredside fra Everton

Begge parters placering i midten af Premier League antyder en jævnbyrdig kamp, når Everton på Goodison Park har besøg af Southampton. Everton er placeret nummer 7 i stillingen med 40 point for 24 kampe. 10 point bagefter efter 25 kampe ligger Southampton nummer 14.

Det er snart nogle runder siden, at Southampton senest smagte sejrens sødme i Premier League. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Everton.

Everton håber på yderligere point til samlingen.

Everton har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Everton måtte bide i græsset mod Fulham i et 2-0 nederlag, hvorefter de led et 3-1 nederlag mod Manchester City, inden de smadrede Liverpool 2-0 i deres foregående tre kampe.

Everton har hjemme bare formået at tage 7 point ud af 18 mulige siden januar på Goodison Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på eget græs.

Southampton håber på frisk start.

The Saints er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. I deres tre foregående kampe kom Southampton til kort i et 2-1 nederlag mod Wolves, hvorefter de spillede 1-1 mod Chelsea for senest at lide et 3-0 nederlag mod Leeds.

The Saints kan risikere en afklapsning den kommende mandag, deres sølle 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe i denne sæson taget i betragtning.

Everton vs The Saints h2h

The Saints havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i oktober 2020 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Everton vandt 30%, mens The Saints vandt 40% af deres seneste 10 kampe i Premier League. Det efterlader et facit, der siger 3-3-4 for den seneste halve snes indbyrdes opgør.

  • Everton har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Everton ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Everton har tabt i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.
  • Southampton ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • Southampton har tabt i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Southampton ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Southampton har tabt i seneste 7 af 8 kampe.