Everton mod Southampton i Premier League runde 1 – optakt, odds og spilfiduser

Everton tager den kommende lørdag imod Southampton i Premier League på Goodison Park. Everton sluttede i sidste sæson som nummer 10 med 59 point og i denne runde 1 i Premier League står de overfor Southampton, der sluttede sidste sæson som nummer 15 og med 43 point.

Facts og finurligheder for Everton vs Southampton.

  • I 5 of 7 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 2.5.
  • Southampton har tabt i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Southampton har tabt i seneste 10 af 11 udebane kampe;
  • Southampton har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe;
  • Southampton har indkasseret mål i de seneste 11 kampe i træk.

Form Everton vs Southampton

Everton gennemgår sløj periode

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Everton i deres forgange tre kampe noteret sig et 1-0 nederlag mod Sheffield United, en 1-0 sejr mod Wolves og senest et 5-0 nederlag mod Manchester City.

Southampton i gang med lille nedtur

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Southampton i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-1 sejr mod Fulham, et 2-0 nederlag mod Leeds og senest et 3-0 nederlag mod West Ham.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset.

Everton v Southampton Indbyrdes historik

Southampton trak det korteste strå, da The Toffees vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr The Saints noterede sig i den forrige kamp. Everton møder Southampton med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Everton og Southampton kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.