Everton mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham gæster Goodison Park den kommende lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Everton.

Everton er nummer 18 i tabellen med 18 point efter 22 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 4 med 43 point efter 22 kampe.

Når det kommer til mål, er Everton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med seks clean sheets undervejs.

Tottenham rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 18 gange, eller 1.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede en clean sheets.

Everton er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Premier League i denne sæson.

Tottenham har indtil videre præsteret 13 sejre og fire uafgjorte samt fem nederlag i Premier League. Tottenham scorede mindst én gang i deres 34 forudgående kampe.

Vores tip

  • 16 af Everton’s seneste 18 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 14 af Everton’s seneste 16 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 12 af Everton’s seneste 13 hjemmekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 12 af Everton’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • 4 af Everton’s seneste 5 kampe havde under 1.5 mål
  • Tottenham scorede i deres seneste 33 kampe i Premier League
  • Tottenham scorede i 39 af deres seneste 40 kampe
  • Tottenham scorede i deres seneste 20 udekampe
  • Tottenham scorede i 30 af deres seneste 32 udekampe i Premier League
  • I 11 af de seneste 12 kampe Tottenham har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Everton mod Tottenham

De seneste tre kampe har for Everton givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Crystal Palace med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-2 mod Luton. Deres seneste opgør, mod Fulham, indbragte et point i en0-0 kamp. Everton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede syv og lukkede syv mål ind.

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Manchester United sluttede 2-2, hvorpå et 0-1 nederlag mod Manchester City fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Brentford blev nedlagt med 3-2. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Tottenham to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 12 mål.

Everton scorede elendige 11 mål på eget græs indtil videre i denne sæson, og ingen andre har scoret så få mål på hjemmebane i Premier League. De indkasserede samtidig 12 kasser. Som en kontrast hertil er Tottenham det mest scorende udehold med 24 mål indtil videre, samtidig med at de indkasserede 18.

Everton opnåede en sejre og fire point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind. Tottenham vandt seks af deres seneste syv opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 17 og indkasserede selv otte mål, hvilket samlet indbragte 19 point.

Everton vs Tottenham – Seneste nyt

Everton kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Tottenham. Dominic Calvert-Lewin får en fridag fra Everton-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Seamus Coleman, Dele Alli og Jack Harrison er blandt de tre spillere, som mangler for Everton den kommende lørdag.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på lørdag møder Everton. Blandt de fraværende spillere i Tottenham-truppen, er Yves Bissouma i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Giovani Lo Celso, Alejo Veliz, Manor Solomon og Alfie Whiteman bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Goodison Park.

Everton mod Tottenham – indbyrdes historik

Everton har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne Tottenham. Tottenham vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. Tottenham vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Everton vandt to sejre i ti opgør. Tottenham kan spilles til odds 2.45 hos spilselskaberne.

Tottenham scorede i deres seneste 4 opgør mod Everton i Premier League. I fem af de tidligere ti kampe mellem Everton og Tottenham scorede begge hold.

Everton mod Tottenham Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Michael Keane ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Tottenham sætter deres lid til, at Richarlison kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Everton høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Everton holdt gæsterne på Goodison Park fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Tottenham præsterede et rent bur i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Everton præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Tottenham snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Evertons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.