Everton mod Watford i Premier League runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Watford den kommende lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Everton vil være en overraskelse. Everton sluttede sidste sæson som nummer 10 med 59 point. De skal i denne runde 9 af den nye sæson i Premier League op imod Watford. The Toffees indtager en plads som nummer 8 i tabellen med 14 point efter 8 kampe. På de 8 runder Watford har afviklet, har de indsamlet 7 point og ligger nummer 16 i stillingen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton vs Watford.

  • Everton har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • I 4 of 6 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Everton har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • Watford ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Watford har tabt i seneste 9 af 10 udebane kampe;
  • Watford har indkasseret mål i seneste 22 af 24 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 18 kampe i træk.

Form Everton vs Watford

The Toffees drømmer om mere.

Everton har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Everton i øjeblikket. Mod Norwich satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Manchester United. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod West Ham.

Watford drømmer om at stoppe ringe stime.

Watford er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Watford har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Newcastle, hvorefter de mod Leeds tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Liverpool, der vandt 0-5.

Everton v Watford Indbyrdes historik

Everton vandt 3-2 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Vicarage Road Stadium i februar 2020 i Premier League. Bookmakerne har Everton som favoritter til sejren i dette opgør. Everton møder Watford med en historik imellem klubberne, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Everton og Watford. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Hold øje med Demarai Gray når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Everton, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Ismaila Sarr har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Watford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.