Everton holder liv i drømmen om top fire

Der spilles to aftenkampe i denne runde 17 af Premier League og den første af disse finder sted i Liverpool. Her tager hjemmeholdet Everton imod West Ham på Goodison Park. The Toffees kan spilles til 1.96 for en sejr på oddset. Gevinst til West Ham kan til gengæld spilles til 3.90 på oddset i en kamp dommer Kevin Friend fløjter i gang kl. 18.30.

Everton byder op til dans i fantastisk god form. Carlo Ancelottis udvalgte har formået at vinde fire af deres seneste fem kampe, tre af disse sejre endda til nul. Eneste undtagelse var et nederlag til Manchester United i Liga Cup’en. Senest sad man dog over, da kampen mod Manchester City måtte aflyses. En flot konsekvens af det stærke spil er en placering i top fire, som nu skal holdes ved lige mod West Ham i årets første kamp.

West Ham kan ikke prale ad fire sejre i fem kampe, men de klager stadig næppe over den nuværende formkurve. De startede sæsonen dårligt, men har virkelig fået samling på tropperne. De har spillet uafgjort i tre af deres seneste fire kampe, og står med ét nederlag i de seneste fem. Det rykker ikke så meget i tabellen, til gengæld er man milevidt fra nedrykningskamp.

Everton har en god indbyrdes historik mod West Ham. The Toffees vandt fem af de seneste 10 interne kampe. Af de seneste 10 dueller var der tre sejre til Hammers, mens to sluttede uafgjort. Fire af Evertons fem sejre blev hentet på hjemmebane. I fem af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen. Desuden bød fem af disse 10 kampe på over 2.5 mål.

Everton har en god historik mod West Ham i forvejen. Ikke mindst på Goodison Park. De har allerede besejret Hammers én gang her i denne sæson. I Liga Cup’en. De fik en uventet hviledag grundet aflysningen af Manchester City-kampen. En hviledag West Ham ikke har haft, og det kommer Everton til gode her. Spillet hedder hjemmesejr fra vores side.

Flere interessante tips