Sidste chance for Everton til at gå efter europæisk fodbold

Såvel The Toffees som Wolves ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Med dén tryghed i ryggen kan begge roligt gå efter at forbedre positionen, når de står overfor hinanden den kommende onsdag. The Toffees er placeret som nummer 8 i stillingen med 56 point for 36 kampe. Wolves ligger til gengæld 11 point bagefter som nummer 12.

The Toffees drømmer om mere.

The Toffees har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. The Toffees seneste 3 kampe byder på en 1-0 sejr mod West Ham, en kedelig 0-0 kamp med Aston Villa og senest et 1-0 nederlag mod Sheffield United .

Formen hjemme har været ufatteligt skuffende for Everton med 0 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. I dén form ligner deres kamp på onsdag en duel, som kan gå begge veje.

Wolves inde i god stime.

Wolves måtte notere sig et skuffende nederlag i klubbens seneste kamp i Premier League. Bortset fra dette tilbageskridt har resultaterne ellers været særdeles positive i den senere tid. I Wolvess 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod West Brom,
dernæst fulgte en 2-1 sejr mod Brighton, mens de senest tabte 2-0 til Tottenham.

Formkurven på udebane siger 1 sejr i de seneste 6 kampe siden februar, og det virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Wolves har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr på onsdag.

The Toffees vs Wolves h2h

Gode chancer for mål

Wolves trak det korteste strå, da Everton vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 3-0 sejr Wolves noterede sig i den forrige kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Everton går ind til kampen med en 4-4-2 historie mod Wolves inden deres kommende opgør i Premier League.

Stats and facts for Everton and Wolves.

  • EvertonEverton ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • EvertonI 6 of 8 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • EvertonI 5 of 7 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • EvertonEverton har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • WolvesI 4 of 6 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • WolvesWolves har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • WolvesWolves har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • WolvesI 4 seneste Wolves udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Toffees giver 1.87 for en sejr, uafgjort betaler 3.75 retur, mens Wolves giver 4.20 på oddset.