Everton mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton tager imod Wolverhampton på Goodison Park i runde 3 på lørdag i Premier League.

At tabe åbningsrunden af en ny sæson er ikke en god start. Når man også taber anden runde, er krisen allerede under opsejling. Everton vil ikke mangle motivation til endelig at få deres første point på tavlen.

Hvordan er stemningen i Wolverhampton-lejren efter at have tabt deres første to kampe i den nye sæson? Vil de komme ud med fråde om munden på Goodison Park, eller har selvtilliden fået et knæk? Det finder vi ud af på lørdag.

Everton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Wolverhampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Vores tip

  • I de seneste 5 Everton kampe, har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 9 Everton kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 7 af Everton’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 3 Everton hjemmekampe, har summen af mål været under 1.5
  • 10 af Everton’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 27 af de seneste 29 udekampe
  • 12 af Wolverhampton’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Wolverhampton har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 Wolverhampton udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 8 af de seneste 10 kampe

Form Everton mod Wolverhampton

Everton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Bournemouth. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-1 til Fulham, siden 4-0 mod Aston Villa. Evertons prioritet for denne sæson vil være at holde sig væk fra nedrykningszonen, samtidig med at agere udfordrer til en plads i den øverste halvdel af Premier League. Everton præsterede kun én sølle sejr på Goodison Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede fire mål og lukkede 12 ind.

Wolverhampton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 5-0 af Arsenal, før Manchester United satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brighton, der satte sig igennem med 1-4. En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Everton, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel. Wolverhampton formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 17 og scorede to mål.

Everton vs Wolverhampton – Seneste nyt

Everton kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Wolverhampton.

Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane og James Garner er blandt de fire spillere, som mangler for Everton på lørdag.

Wolverhampton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Everton.

Det er navne som Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Wolverhampton er ubesejret mod Everton i de sidste 4 indbyrdes opgør. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Everton senest mødte Wolverhampton i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Wolverhampton synes at have et godt øje til Everton, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

Wolverhampton scorede i deres seneste 4 opgør mod Everton i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Everton og Wolverhampton. Begge hold var på tavlen syv gange i deres seneste 10 møder.

Everton mod Wolverhampton Spiltips

Everton var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fem nederlag i denne serie. Wolverhampton sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led seks nederlag. Wolverhampton præsterede blot at holde rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe. Everton formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Goodison Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Everton præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Wolverhampton snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Evertons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.