Everton mod Wolves – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton agerer værter på Goodison Park for gæsterne fra Wolves til et opgør i Premier League på mandag.

Everton går ind til runde 17 som nummer 17 i Premier League tabellen med 14 point på kontoen. Med 15 runder bag dem har Wolves samlet 10 point, hvilket giver dem en placering som nummer 20 i stillingen.

Everton fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende mandag. Wolves bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Everton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 7 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Wolves vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 6 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Everton er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 5 uafgjorte, ligesom det er blevet til 7 nederlag i Premier League i denne sæson.

Wolves har indtil videre præsteret 2 sejre og 4 uafgjorte samt 9 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Wolves.

  • 9 af Everton’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 Everton kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 3 af Everton’s seneste 4 kampe havde over 4.5 mål
  • Everton var i vandt 3 af deres seneste 4 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • Der er scoret imod Everton i 9 af de seneste 11 kampe
  • 20 af Wolverhampton’s seneste 22 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 11 Wolverhampton udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Wolverhampton har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • Wolverhampton var i tabte 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Wolverhampton har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Everton mod Wolves

Everton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Leicester, før Bournemouth satte sig igennem med 4-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Bournemouth, der satte sig igennem med 3-0. Everton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 6 og lukkede 5 mål ind.

Wolves har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Leeds med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Arsenal. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Gillingham. De mest optimistiske iagttagere havde forudset en placering i den nedre halvdel for Wolves i denne sæson, men det kan ende meget værre for dem i deres nuværende form. Wolves vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede 2 uafgjorte og 4 nederlag af sig. De lukkede 9 mål ind og scorede selv 2.

Everton opnåede 8 point for deres seneste 4 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 2 sejre, scorede 5 og lukkede 3 mål ind. Wolves sikrede sig 2 sejre fra 3 scorede mål og 4 indkasserede i deres seneste 4 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 6 point til kontoen.

Everton vs Wolves – Seneste nyt

Everton kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Wolves på mandag.

James Garner, Yerry Mina, Mason Holgate, Dominic Calvert-Lewin, Ben Godfrey og Andros Townsend er alle ude af truppen, som Everton tager imod Wolves med på Goodison Park.

Wolves ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som på mandag møder Everton. Blandt de fraværende spillere i Wolves-truppen, er Diego Costa i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Boubacar Traore, Jonny, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolves, når de drager til Goodison Park.

Everton mod Wolves – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Everton ser Wolves uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. På trods af en 1-0 sejr til Wolves i deres seneste møde, har de foregående 10 opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Everton vandt 4 kampe og Wolves vandt 4 opgør.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Everton og Wolves. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Everton mod Wolves Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Dominic Calvert-Lewin ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Wolves sætter deres lid til, at Ruben Neves kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Everton vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Wolves vandt 1 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Wolves lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Everton præsterede 4 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Goodison Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Everton præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Wolves snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Evertons seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Wolves spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.