Everton skal tilbage på sejrssporet mod Wolves

Begge klubbers placering i midten af Premier League antyder en jævnbyrdig kamp, når Wolves på Molineux Stadium får besøg af Everton. Det er sidste sæsons nummer 13 med med 45 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 10 i denne runde 10 i Premier League.

Med en placering som nummer 11 i stillingen har Wolves samlet 13 point efter 9 kampe. På 14 point befinder Everton sig rangeret som nummer 8 for 9 afviklede kampe. En sejr på mandag til Wolves vil se dem overhale Everton i tabellen men Everton skal tilbage i vinder sporet efter et nederlag i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves vs Everton.

  • Wolves er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Wolves har tabt i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Everton ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Everton har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Wolves vs Everton

Wolves inde i god stime.

Wolves vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Wolves er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 3-2 over Newcastle samt Aston Villa. Serien blev dog bremset mod Leeds i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

The Toffees drømmer om at stoppe ringe stime.

The Toffees er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Everton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Manchester United, hvorefter de mod West Ham tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Watford, der vandt 2-5.

Wolves v Everton Indbyrdes historik

The Toffees vandt 1-0 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Goodison Park i maj 2021 i Premier League. Bookmakerne har Wolves som favoritter til sejren i dette opgør. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Everton, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Wolves og Everton bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Hold øje med Hee-Chan Hwang når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Wolves, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Demarai Gray har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Everton, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.