Everton vs Bournemouth – Optakt, bedste Odds og gode tips

Everton byder velkommen til Bournemouth i Premier League den kommende søndag på Goodison Park.

Everton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Bournemouth er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Bournemouth præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Everton er noteret for syv sejre, og har desuden spillet 12 uafgjorte, ligesom det er blevet til 18 nederlag i Premier League i denne sæson.

Bournemouth kigger på 11 sejre, samt seks uafgjorte såvel som 20 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Bournemouth.

  • Everton har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Everton var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 4 Everton kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Everton scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Everton i 11 af de seneste 13 kampe
  • 10 af Bournemouth’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i 8 af de seneste 10 kampe
  • Bournemouth vandt 3 af 4 af deres seneste udekampe
  • 3 af Bournemouth’s seneste 4 udekampe havde under 2.5 mål
  • Bournemouth scorede i 5 af deres seneste 7 kampe

Form Everton mod Bournemouth

De seneste tre kampe har for Everton givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Brighton med 1-5, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-3 mod Manchester City. Deres seneste opgør, mod Wolverhampton, indbragte et point i en1-1 kamp. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Everton har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Everton præsterede kun én sølle sejr på Goodison Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede fire mål og lukkede 13 ind.

Bournemouth har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-3 af Chelsea, før Crystal Palace satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester United, der satte sig igennem med 0-1. Bournemouth vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Everton opnåede 13 point for deres seneste ti møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede 11 og lukkede 13 mål ind. Bournemouth noterede sig 19 point efter seks sejre i deres seneste 11 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 18 mål, men indkasserede også 16 selv.

Everton vs Bournemouth – Seneste nyt

Everton kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bournemouth på søndag.

Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend er alle ude af truppen, som Everton tager imod Bournemouth med på Goodison Park.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Bournemouth-truppen, er Adam Smith i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Bournemouth – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Bournemouth med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Everton går til kampen mod Bournemouth med en 4-1-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I 7 af de seneste 8 indbyrdes Premier League opgør mellem Everton og Bournemouth blev der scoret mindst tre mål. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Everton og Bournemouth.

Everton mod Bournemouth Spiltips

Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Everton. Begge scorede også i to af de seneste 10 udekampe for Bournemouth.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Everton formåede at score 1.7 mål i snit, hvorimod Bournemouth snittede 1.9 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Evertons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.