Everton vs Brentford – Spilfiduser, Optakt og Odds

Everton tager imod Brentford på Goodison Park i runde 27 på lørdag i Premier League.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 16 point og ni pladser.

Når det kommer til mål, er Everton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Brentford har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også otte mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Everton har vundet fem sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i Premier League.

Brentford har indtil videre præsteret ni sejre og 11 uafgjorte samt fire nederlag i Premier League. Brentford tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Brentford.

  • Der er scoret imod Everton i 15 af de seneste 17 kampe
  • Everton har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Everton scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • I de seneste 3 Everton hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 4 Everton hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Brentford scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Brentford har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • I de seneste 6 Brentford kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Brentford har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • 5 af Brentford’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål

Form Everton mod Brentford

Bare ét point forhindrer Everton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-2 og 4-0 mod Aston Villa og Arsenal. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Nottingham Forrest. Everton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede fem og lukkede ti mål ind.

Brentford ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Arsenal. Herefter var de oppe imod Crystal Palace i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Fulham, som blev nedlagt med 3-2. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brentford to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede syv mål.

Brentford noterede sig 16 point efter fire sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 15 mål, men indkasserede også fem selv.

Everton vs Brentford – Seneste nyt

Everton kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brentford den kommende lørdag.

Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend er alle ude af truppen, som Everton tager imod Brentford med på Goodison Park.

I værste fald må Brentford finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til Goodison Park.

Everton mod Brentford – indbyrdes historik

Everton går til kampen mod Brentford med en 0-1-2 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Everton og Brentford.

Everton mod Brentford Spiltips

Ivan Toney har gang i en stærk sæson med 15 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede trekugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Brentford krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Everton på lørdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Ivan Toney på oddset til komme på tavlen igen.

Everton vandt fem af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fem nederlag. Brentford vandt to af deres seneste 10 udekampe, og spillede fire uafgjort, mens det blev til fire nederlag. Everton præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Goodison Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Everton præsterede et gennemsnit på en mål, mens Brentford snittede 1.66 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Evertons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.