Everton vs Tottenham – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Everton tager imod Tottenham på Goodison Park den kommende mandag.

Det er ikke sådan, at Everton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Tottenham er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Tottenham præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Everton har vundet seks sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i Premier League.

Tottenham kigger på 15 sejre, samt fire uafgjorte såvel som ni nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Tottenham.

  • Everton har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 4 Everton hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Everton scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Everton var i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 1.5
  • Everton var i vandt 3 af deres seneste 4 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Tottenham har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Tottenham var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med under 1.5 mål
  • Tottenham var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Tottenham var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 3 Tottenham udekampe, har summen af mål været under 1.5

Form Everton mod Tottenham

Everton går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Nottingham Forrest, før de nedlagde Brentford med 1-0. Mod Chelsea blev der delt i porten i en 2-2 kamp. Everton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede femmål, men lukkede også otte ind.

Tottenham går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod AC Milan, før de nedlage Nottingham Forrest med 3-1. Mod Southampton blev der delt i porten i en 3-3 kamp. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Tottenham to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 11 mål.

Tottenham har været yderst dominerende i deres foregående ti kampe mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen. De har opnået flere point mod disse bundhold end noget andet hold i ligaen i denne sæson. De har opnået syv sejre, 23 point, scoret 27 mål og indkasseret 14 selv.

Everton vs Tottenham – Seneste nyt

Everton kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Tottenham.

Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend er blandt de fem spillere, som mangler for Everton på mandag.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende mandag møder Everton.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Goodison Park.

Everton mod Tottenham – indbyrdes historik

Everton og Tottenham spillede uafgjort i deres 3 seneste møder på Goodison Park. Ikke bare vandt Tottenham deres seneste opgør mod Everton, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 2-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 5-0. Tottenham synes at have et godt øje til Everton, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.15 på Tottenham til at vinde igen.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Everton og Tottenham.

Everton mod Tottenham Spiltips

Goodison Park er i fremragende form for Tottenham, og vi er sikre på, at han ikke har tænkt sig at stoppe på de 21 kasser, han allerede nu har præsteret i denne sæson.

Everton vandt fem af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fem nederlag. Tottenham vandt tre af deres seneste 10 udekampe, og spillede to uafgjort, mens det blev til fem nederlag. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Everton. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Tottenham.

Der var over 3.5 mål i fem kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Everton opererer med et snit på 0.8 mål i disse dueller, mens Tottenham ligger på 2.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fire gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Evertons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Tottenham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.