F.C. København mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet F.C. København skal den kommende søndag i kamp mod AGF på Parken connected by 3 i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

Hjemmeholdet F.C. København er nummer tre i 3F Superliga stillingen efter 49 point for deres første 26 kampe. AGF følger dem i haserne, 38 point efter for 26 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 5 i tabellen.

AGF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. F.C. København bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

F.C. København har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fem gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens AGF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

F.C. København er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

AGF har indtil videre præsteret ni sejre og 11 uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • F.C. København scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • F.C. København scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • 9 af F.C. København’s seneste 10 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 7 af F.C. København’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • F.C. København scorede i 12 af deres seneste 14 kampe i 3F Superliga
  • 18 af AGF’s seneste 20 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 11 af AGF’s seneste 12 udekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • AGF scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • AGF har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste udekampe i 3F Superliga
  • AGF scorede i 16 af deres seneste 18 kampe

Form F.C. København mod AGF

F.C. København har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod FC Nordsjælland, hvorefter de opnåede 2-2 mod FC Midtjylland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod Silkeborg IF. F.C. København præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ti og indkasserede fire mål.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for AGF i øjeblikket. Mod FC Nordsjælland satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 2-2 mod Brøndby IF. I sidste runde gik de dog ned med 7-2 mod FC Nordsjælland. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede ti og scorede syv mål.

F.C. København opnåede ni point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med 11 mål scoret og 14 indkasseret. Af deres seneste 11 kampe mod hold fra top seks sikrede AGF sig otte point og en sejre. De indkasserede 23 mål, mens de selv scorede 12 gange.

F.C. København vs AGF – Seneste nyt

F.C. København kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod AGF den kommende søndag. Elias Achouri og Kevin Diks er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava er blandt de fire spillere, som mangler for F.C. København på søndag.

AGF ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder F.C. København. Mikael Anderson og Nicolai Poulsen er ikke tilgængelige for AGF den kommende søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Kevin Yakob rejser ikke med AGF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

F.C. København mod AGF – indbyrdes historik

F.C. København har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 15 indbyrdes opgør mod AGF. I det seneste opgør mellem disse to løb AGF med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Parken connected by 3 den 3 december 2023. F.C. København plejer at være ok med at møde AGF, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Parken connected by 3.

F.C. København scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod AGF i 3F Superliga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem F.C. København og AGF.

F.C. København mod AGF Spiltips

Patrick Mortensen har gang i en stærk sæson med 12 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede trekugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor AGF krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger F.C. København den kommende søndag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Patrick Mortensen på oddset til komme på tavlen igen.

F.C. København var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort nul gange. De led også tre nederlag i denne serie. AGF sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for F.C. København på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af AGFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. F.C. København præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens AGF landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af F.C. Københavns seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.