F.C. København mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra AGF kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

F.C. København går ind til runde 17 som nummer 1 i 3F Superliga tabellen med 33 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har AGF samlet 25 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

F.C. København har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens AGF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

F.C. København er noteret for ti sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

AGF har indtil videre præsteret seks sejre og syv uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga. AGF tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

  • F.C. København har ikke tabt deres seneste 5 hjemmekampe
  • 7 af F.C. København’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • F.C. København scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • F.C. København vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • 16 af AGF’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • 14 af AGF’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • AGF har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • AGF har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • AGF scorede i 17 af deres seneste 19 kampe

Form F.C. København mod AGF

F.C. København har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Brøndby IF blev det 0-0, hvorefter Viborg FF viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Bayern Munich. F.C. København præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ni og indkasserede seks mål.

AGF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Brøndby IF, før de nedlage Viborg FF med 2-0. Mod FC Nordsjælland blev der delt i porten i en 0-0 kamp. AGF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede fem mål og scorede selv seks.

AGF vandt nul sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede seks mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem fem point.

F.C. København vs AGF – Seneste nyt

F.C. København kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod AGF på søndag. Med to spillere i karantæne er F.C. København tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Diogo Goncalves og Kevin Diks sidder i straffeboksen.

Khouma Babacar, Davit Khocholava, Birger Meling og William Clem er alle ude af truppen, som F.C. København tager imod AGF med på Parken connected by 3.

I værste fald må AGF finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Blandt de fraværende spillere i AGF-truppen, er Nicolai Poulsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Bailey Peacock-Farrell, Mikael Anderson, Mats Knoester, Mikkel Duelund og Kevin Yakob bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med AGF, når de drager til Parken connected by 3.

F.C. København mod AGF – indbyrdes historik

AGF formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 11 kampe mod F.C. København. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da F.C. København og AGF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Parken connected by 3. F.C. København plejer at være ok med at møde AGF, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Parken connected by 3.

I syv af de tidligere ti kampe mellem F.C. København og AGF scorede begge hold.

F.C. København mod AGF Spiltips

Hold godt øje med Rasmus Falk, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for F.C. København. For gæsterne præsterede Tobias Bech fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

F.C. København høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. AGF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt en nederlag. F.C. København satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 3F Superliga kampe. Gæsterne fra AGF vandt tre af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. F.C. København præsterede et gennemsnit på to mål, mens AGF snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af F.C. Københavns seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som AGF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.