F.C. København mod Brøndby IF i 3F Superliga runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

F.C. København tager imod Brøndby IF på Parken i runde 4 den kommende søndag i 3F Superliga. F.C. København lægger beslag på placeringen som nummer 3 i 3F Superliga med 5 point for deres første 3 kampe. Differencen til Brøndby IF er 2 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 7 i tabellen for 3 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København vs Brøndby IF.

  • F.C. København er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i seneste 25 af 27 kampe;
  • I 12 of 14 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Brøndby IF ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Brøndby IF er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Brøndby IF er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Brøndby IF har scoret i seneste 15 af 17 kampe.

Form F.C. København vs Brøndby IF

F.C. København drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad F.C. København, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. F.C. København har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-2 uafgjort mod AaB, en kedelig 0-0 kamp med Silkeborg IF og senest en 2-0 sejr mod OB.

Brøndby IF vanskelige at nedbryde.

Brøndby IF ankommer til kampen på søndag på nakken af en dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Brøndby IF præsterede en 1-1 uafgjort mod AGF, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Viborg FF, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-2 uafgjort mod Vejle Boldklub.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til F.C. København det bedste spil til 1.87 på oddset.

F.C. København v Brøndby IF Indbyrdes historik

F.C. København havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i maj 2021 i 3F Superliga. F.C. København går ind til opgøret med en historik mod Brøndby IF, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem F.C. København og Brøndby IF bød 8 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 9 af de 10 kampe.

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Kamil Wilczek. Han er topscorer for F.C. København med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Brøndby IF krydser til gengæld fingre for, at Kevin Mensah kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.