F.C. København mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København skal op imod Brøndby IF den kommende mandag på Parken connected by 3 i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Brøndby IF er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 47 point sammen på deres første 22 kampe. F.C. København er 45 point efter i stillingen med 22 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 3 i stillingen.

F.C. København oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på mandag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. F.C. København præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede otte mål, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i seks af dem.

Brøndby IF rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net otte gange, eller 0.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

F.C. København har vundet 14 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Brøndby IF kigger på 14 sejre, samt fem uafgjorte såvel som tre nederlag i 3F Superliga. Brøndby IF har ramt en seriøst god formkurve, der siger 13 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • F.C. København har i vandt 4 af de seneste 5 kampe i 3F Superliga ikke indkasseret et mål
  • F.C. København scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • F.C. København scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • 7 af F.C. København’s seneste 8 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • F.C. København scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i 33 af deres seneste 35 kampe
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 13 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i 29 af deres seneste 31 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste udekampe
  • Brøndby IF scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe i 3F Superliga

Form F.C. København mod Brøndby IF

F.C. København har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-1 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Lyngby Boldklub, som blev slået 4-0, før de sejrede 0-2 over OB. F.C. København vandt fire af deres seneste seks ligakampe på Parken connected by 3, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede tre ind og scorede selv 13.

Brøndby IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Vejle Boldklub, før de bankede Viborg FF med 1-2. Senest blev Silkeborg IF nedlagt i en 4-1 sejr. Brøndby IF vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasseredeseks mål.

F.C. København har opnået fire point fra deres seneste fire kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt en kampe med en score på tre mål for og seks imod. Brøndby IF scorede fire mål og lukkede tre ind i deres seneste fire kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem to sejre og syv point.

F.C. København vs Brøndby IF – Seneste nyt

F.C. København kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brøndby IF på mandag. Med to spillere i karantæne er F.C. København tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Elias Achouri og Kevin Diks sidder i straffeboksen.

Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava er blandt de fire spillere, som mangler for F.C. København den kommende mandag.

Brøndby IF har en næsten fuld trup til rådighed på mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Jordi Vanlerberghe og Christian Cappis, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parken connected by 3.

F.C. København mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Brøndby IF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod F.C. København. Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem F.C. København og Brøndby IF fandt sted i november 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. F.C. København har været en smule mere succesfuld i end Brøndby IF i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, glæder F.C. København sig ganske givet til et gensyn.

Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem F.C. København og Brøndby IF.

F.C. København mod Brøndby IF Spiltips

Hold godt øje med Viktor Claesson, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for F.C. København. For gæsterne præsterede Ohi Anthony Omoijuanfo fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

F.C. København vandt seks af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fire nederlag. Brøndby IF vandt seks af deres seneste 10 udekampe, og spillede tre uafgjort, mens det blev til en nederlag. Målene flyder rimeligt frit for F.C. København på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Brøndby IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. F.C. København præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Brøndby IF landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af F.C. Københavns seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Brøndby IF formåede at score 2.8 mål i gennemsnit.