F.C. København mod FC Midtjylland i 3F Superliga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

FC Midtjylland øjner muligheden for at forkorte afstanden op til førerholdet i 3F Superliga, F.C. København, når de krydser klinger på Parken.

Efter 23 kampe afviklet er F.C. København placeret nummer 1 i stillingen med 51 point. Der er 6 points forskel til FC Midtjylland, der som nummer 2 har samlet 45 point sammen.

FC Midtjylland vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet F.C. København, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

F.C. København har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 2 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 8 gange.

FC Midtjylland vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v FC Midtjylland.

 • F.C. København scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
 • F.C. København har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
 • F.C. København vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod F.C. København i 5 af de seneste 7 kampe
 • FC Midtjylland har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • FC Midtjylland har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod FC Midtjylland i 5 af de seneste 7 kampe
 • I 7 ud af 8 seneste F.C. København hjemmekampe mod FC Midtjylland var antallet af mål under 3.5
 • F.C. København har har ikke vundet i 9 af 11 seneste kampe mod FC Midtjylland
 • F.C. København har scoret imod i 7 af de senest 9 kampe mod FC Midtjylland
 • F.C. København har har ikke tabt i 5 af 7 seneste hjemmekampe mod FC Midtjylland

Form F.C. København mod FC Midtjylland

F.C. København i fantastisk målform

F.C. København har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-0 til PSV Eindhoven. De svarede stærkt igen mod FC Nordsjælland, som blev slået 1-0, før de sejrede 1-0 over AaB.

FC Midtjylland håber på yderligere point til samlingen.

FC Midtjylland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til F.C. København. De svarede stærkt igen mod Silkeborg IF, som blev slået 0-1, før de sejrede 3-2 over Silkeborg IF.

F.C. København v FC Midtjylland Indbyrdes historik

F.C. København sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 1-0 tilbage i marts 2022 i 3F Superliga. F.C. København møder FC Midtjylland med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem F.C. København og FC Midtjylland. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor F.C. København og FC Midtjylland ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Parken.

F.C. København mod FC Midtjylland – Formstærke spillere

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Khouma Babacar, der viser god form for F.C. København. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod FC Midtjylland.

Gæsterne krydser fingre for Evander Ferreira til at score igen efter 3 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.