F.C. København mod FC Midtjylland i 3F Superliga runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

F.C. København tager den kommende søndag imod FC Midtjylland i 3F Superliga på Parken. Med en placering som nummer 1 i stillingen har F.C. København samlet 20 point efter 8 kampe. På 18 point befinder FC Midtjylland sig rangeret som nummer 2 for 8 afviklede kampe. 

Bookmakerne giver F.C. København 48% chance for at tage tre point mod FC Midtjylland. Det svarer til, at man får 2.10 på oddset for sejr til F.C. København, mens aufgjort giver 3.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til FC Midtjylland betaler dig pengene 3.25 gange igen på oddset. 

FC Midtjylland vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet F.C. København, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København vs FC Midtjylland.

  • F.C. København har vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 15 hjemmebane kampe i træk;
  • F.C. København har vundet i seneste 6 af 7 kampe.
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 5 of 7 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Midtjylland har ikke indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.

Form F.C. København vs FC Midtjylland

F.C. København på fortsat vinderkurs.

F.C. København rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at F.C. København præsterede en 2-0 sejr mod SønderjyskE, hvorefter de noterede en 4-0 sejr mod Vejle Boldklub, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-0 sejr mod Randers FC.

FC Midtjylland inde i god stime.

FC Midtjylland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. FC Midtjylland har i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-0 sejr mod Silkeborg IF, et 2-0 nederlag mod Brøndby IF og senest en 2-0 sejr mod FC Nordsjælland.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til F.C. København det bedste spil til 2.10 på oddset. Hos spilselskaberne er der netop nu 2.10 for en hjemmesejr på oddset og til gengæld odds 3.25 på gæsterne.

F.C. København v FC Midtjylland Indbyrdes historik

FC Midtjylland trak det korteste strå, da F.C. København vandt en 4-2 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 4-1 sejr FC Midtjylland noterede sig i den forrige kamp. F.C. København går ind til opgøret med en historik mod FC Midtjylland, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 8 af de seneste 10 opgør mellem F.C. København og FC Midtjylland var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Hold øje med Pep Biel når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for F.C. København, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Evander Ferreira har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for FC Midtjylland, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 2 mål.