F.C. København mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland er på besøg hos F.C. København på torsdag til et opgør på Parken connected by 3 som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

F.C. København er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod FC Midtjylland på Parken connected by 3.

F.C. København har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende torsdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

FC Midtjylland har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på torsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

F.C. København er noteret for 18 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson. F.C. København noterede sig en sejr i deres seneste 4 kampe på stribe.

FC Midtjylland kigger på 18 sejre, samt fire uafgjorte såvel som syv nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • F.C. København scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • F.C. København scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • 9 af F.C. København’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • F.C. København scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i 3F Superliga
  • F.C. København var i vandt 6 af deres seneste 7 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • FC Midtjylland scorede i 19 af deres seneste 21 kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 10 af de seneste 12 udekampe
  • 5 af FC Midtjylland’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • 5 af FC Midtjylland’s seneste 6 kampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • 6 af FC Midtjylland’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål

Form F.C. København mod FC Midtjylland

F.C. København er i kongehumør før deres kommende opgave på torsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev AGF nedlagt 3-2, hvorefter det blev 0-3 mod Silkeborg IF. Senest måtte også Brøndby IF bøje sig i et 1-3 nederlag. F.C. København præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede seks mål ind.

FC Midtjylland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Silkeborg IF. De svarede stærkt igen mod Brøndby IF, som blev slået 3-2, før de sejrede 2-1 over AGF. FC Midtjylland vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede seks mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

F.C. København har opnået 12 point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt tre kampe med en score på 14 mål for og 15 imod. FC Midtjylland opnåede 14 mål og indkasserede 14 i deres seneste ti kampe mod hold i den øverste halvdel af 3F Superliga liga tabellen. Dette resulterede i fire sejre og 13 point.

F.C. København vs FC Midtjylland – Seneste nyt

F.C. København kan i værste fald risikere at have hele fire spillere på fraværslisten når de på torsdag igen skal i kamp. Elias Achouri, Kevin Diks og Elias Jelert er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava er blandt de fire spillere, som mangler for F.C. København den kommende torsdag.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på torsdag møder F.C. København.

Joel Andersson, Marrony og Sverrir Ingi Ingason bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til Parken connected by 3.

F.C. København mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

F.C. København har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod FC Midtjylland. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på torsdag. F.C. København går til kampen mod FC Midtjylland med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

FC Midtjylland scorede i deres seneste 5 opgør mod F.C. København i 3F Superliga. De seneste møder mellem F.C. København og gæsterne fra FC Midtjylland har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

F.C. København mod FC Midtjylland Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Orri Oskarsson viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og F.C. København bør bringe ham i spil mod FC Midtjylland. Sidstnævnte ankommer med Dario Osorio, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

F.C. København høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led tre nederlag i denne serie. FC Midtjylland sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for F.C. København på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af FC Midtjyllands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. F.C. København præsterede et gennemsnit på en mål, mens FC Midtjylland snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af F.C. Københavns foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.3 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.