F.C. København mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland gæster Parken connected by 3 den kommende lørdag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet F.C. København.

F.C. København går ind til runde 10 som nummer 1 i 3F Superliga tabellen med 22 point på kontoen. Med ni runder bag dem har FC Midtjylland samlet 14 point, hvilket giver dem en placering som nummer 5 i stillingen.

F.C. København oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. F.C. København præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 12 mål, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

FC Midtjylland er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens FC Midtjylland præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

F.C. København har vundet syv sejre, mens de har spillet en uafgjort og tabte desuden en kamp i denne sæson i 3F Superliga. F.C. København var på måltavlen i deres seneste 14 i træk.

FC Midtjylland kigger på fire sejre, samt to uafgjorte såvel som tre nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • F.C. København har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
  • F.C. København scorede i 26 af deres seneste 27 kampe
  • F.C. København scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af FC Midtjylland’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • FC Midtjylland scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
  • 8 af FC Midtjylland’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 12 af de seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 FC Midtjylland udekampe, har summen af mål været over 3.5

Form F.C. København mod FC Midtjylland

F.C. København ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Galatasaray. Herefter var de oppe imod Brøndby IF i en kamp, der sluttede 2-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod IF Lyseng, som blev nedlagt med 0-9. F.C. København vandt ingen af deres seneste seks ligakampe i Parken connected by 3, men spillede uafgjort en gang og led et nederlag. De lukkede otte ind og scorede selv 14.

FC Midtjylland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Viborg FF, før de bankede OB med 2-1. Senest blev Naestved nedlagt i en 0-2 sejr. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Midtjylland to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede ni mål.

Af deres seneste fire kampe mod hold fra top seks sikrede FC Midtjylland sig fire point og en sejre. De indkasserede fem mål, mens de selv scorede tre gange.

F.C. København vs FC Midtjylland – Seneste nyt

F.C. København kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod FC Midtjylland.

Andreas Cornelius, Nicolai Boilesen og Davit Khocholava er alle ude af truppen, som F.C. København tager imod FC Midtjylland med på Parken connected by 3.

FC Midtjylland har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Han-Beom Lee og Sverrir Ingi Ingason, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parken connected by 3.

F.C. København mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

F.C. København har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod FC Midtjylland. Det sluttede uden vinder, da F.C. København senest mødte FC Midtjylland, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 1-1 kamp på Parken connected by 3. F.C. København går til kampen mod FC Midtjylland med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem F.C. København og FC Midtjylland fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

F.C. København mod FC Midtjylland Spiltips

Gue-Sung Cho virker til at være i anstændig form for FC Midtjylland, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi F.C. København, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Roony Bardghji, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

F.C. København høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. FC Midtjylland sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. F.C. København satte syv sejre på kontoen for deres seneste 10 3F Superliga kampe. Gæsterne fra FC Midtjylland vandt fem af deres seneste 10 kampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens F.C. København har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har FC Midtjylland et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af F.C. Københavns sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som FC Midtjylland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.9 mål i disse kampe.