F.C. København mod FC Nordsjælland i 3F Superliga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når F.C. København den kommende søndag møder FC Nordsjælland. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

F.C. København er placeret som nummer 1 i tabellen med 45 point efter 21 kampe. FC Nordsjælland ligger på en placering som nummer 10 i stillingen med 21 point ovenpå deres 21 opgør.

FC Nordsjælland går ind til kampen mod F.C. København den kommende søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

F.C. København har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 5 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 6 gange.

Hvad målscoring angår, er FC Nordsjælland ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v FC Nordsjælland.

 • F.C. København scorede i deres seneste 15 kampe
 • F.C. København har ikke tabt 17 af 18 af deres seneste kampe
 • F.C. København vandt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod F.C. København i 4 af de seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 21 af de seneste 23 kampe
 • FC Nordsjælland har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • FC Nordsjælland tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • FC Nordsjælland har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • F.C. København har scorede i de seneste 21 hjemmekampe i træk de har spillet mod FC Nordsjælland
 • I de seneste 9 hjemmekampe i træk F.C. København har spillet mod FC Nordsjælland har begge hold scoret
 • F.C. København har har ikke tabt i 14 af 15 seneste kampe mod FC Nordsjælland
 • I de seneste 8 F.C. København hjemmekampe mod FC Nordsjælland var summen af mål over 2.5
 • I de seneste 26 F.C. København hjemmekampe mod FC Nordsjælland var summen af mål over 1.5

Form F.C. København mod FC Nordsjælland

F.C. København fortsætter pointhøsten.

F.C. København har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 4-4 kamp mod PSV Eindhoven, før de sejrede 1-0 mod FC Midtjylland. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-0 nederlag mod PSV Eindhoven.

FC Nordsjælland drømmer om mere.

FC Nordsjælland går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Randers FC, før de nedlage AGF med 2-3. Mod SønderjyskE blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

F.C. København v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

F.C. København sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 5-1 tilbage i september 2021 i 3F Superliga. F.C. København møder FC Nordsjælland med en historik imellem klubberne, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem F.C. København og FC Nordsjælland. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan F.C. København og FC Nordsjælland hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Parken i vente.

F.C. København mod FC Nordsjælland – Hold øje med…

Hold godt øje med Lukas Lerager, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 3 gange på det seneste for F.C. København. For gæsterne præsterede Oliver Villadsen 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.