F.C. København mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet F.C. København skal på søndag i kamp mod FC Nordsjælland på Parken connected by 3 i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

F.C. København har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme to mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 14 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

FC Nordsjælland rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede en clean sheets.

F.C. København er noteret for 18 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson. F.C. København scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

FC Nordsjælland kigger på 16 sejre, samt ni uafgjorte såvel som seks nederlag i 3F Superliga. FC Nordsjælland lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • F.C. København scorede i deres seneste 13 kampe
  • F.C. København scorede i deres seneste 13 hjemmekampe
  • 11 af F.C. København’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • F.C. København scorede i deres seneste 10 kampe i 3F Superliga
  • 10 af F.C. København’s seneste 12 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 10 af de seneste 12 kampe FC Nordsjælland har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 17 af de seneste 19 kampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 14 af de seneste 15 kampe i 3F Superliga
  • 11 af FC Nordsjælland’s seneste 13 udekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål

Form F.C. København mod FC Nordsjælland

F.C. København har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-3 sejr over Brøndby IF. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-2 til FC Midtjylland, siden 3-2 mod AGF. F.C. København præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede seks mål ind.

De seneste tre kampe har for FC Nordsjælland givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Silkeborg IF med 4-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Brøndby IF. Deres seneste opgør, mod FC Midtjylland, indbragte et point i en 3-3 kamp. FC Nordsjælland præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ni mål i kassen, mens de indkasserede syv.

F.C. København opnåede 12 point fra deres foregående 11 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 15 mål scoret og 17 indkasseret. Af deres seneste 11 kampe mod hold fra top seks sikrede FC Nordsjælland sig 15 point og fire sejre. De indkasserede 17 mål, mens de selv scorede 18 gange.

F.C. København vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

F.C. København kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod FC Nordsjælland på søndag. Med to spillere i karantæne er F.C. København tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Elias Achouri og Kevin Diks sidder i straffeboksen.

Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava er blandt de fire spillere, som mangler for F.C. København den kommende søndag.

FC Nordsjælland har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i FC Nordsjælland-truppen, er Martin Frese i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Benjamin Nygren rejser ikke med FC Nordsjælland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

F.C. København mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

F.C. København har gjort rent bord de sidste 3 gange de har spillet hjemme i Parken connected by 3 mod FC Nordsjælland. I det seneste opgør mellem disse to løb FC Nordsjælland med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Parken connected by 3 den 7 april 2024. På trods af en 2-1 sejr til FC Nordsjælland i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. F.C. København vandt fire kampe og FC Nordsjælland vandt fire opgør.

F.C. København scorede mindst én gang i de seneste 24 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem F.C. København og FC Nordsjælland. Begge hold var på tavlen otte gange i deres seneste 10 møder.

F.C. København mod FC Nordsjælland Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Andreas Schjelderup, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne seks gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for FC Nordsjælland. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger ni mål. Med fem mål i seks kampe for F.C. København i 3F Superliga, er Orri Oskarsson også en spiller, der er værd at holde øje med.

F.C. København vandt syv af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til tre nederlag. FC Nordsjælland vandt seks af deres seneste 10 udekampe, og spillede nul uafgjort, mens det blev til fire nederlag. FC Nordsjælland lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens F.C. København præsterede fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på Parken connected by 3.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. F.C. København opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens FC Nordsjælland ligger på 1.5 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen otte gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af F.C. Københavns sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.