F.C. København mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra FC Nordsjælland kommer forbi på mandag til et opgør i 3F Superliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

F.C. København jagter førstepladsen i 3F Superliga stillingen efter at have opnået 36 point på deres første 18 kampe. FC Nordsjælland er i hælene på dem med 30 point efter 18 runder, hvorved de ligger nummer 4 i tabellen.

F.C. København har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

FC Nordsjælland vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede otte mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.8 pr. kamp. De holdt målet rent fem gange i denne stime.

F.C. København er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

FC Nordsjælland har indtil videre præsteret otte sejre og seks uafgjorte samt fire nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • F.C. København scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i 3F Superliga
  • I de seneste 4 kampe i træk F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 F.C. København kampe , har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod F.C. København i 9 af de seneste 10 kampe
  • 12 af FC Nordsjælland’s seneste 13 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 8 af FC Nordsjælland’s seneste 9 kampe i 3F Superliga havde under 2.5 mål
  • FC Nordsjælland var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • I de seneste 7 FC Nordsjælland udekampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 3.5
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe

Form F.C. København mod FC Nordsjælland

F.C. København har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Galatasaray med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-3 mod Manchester City. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-3 over Silkeborg IF. F.C. København vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede ni mål, men lukkede også fem ind.

FC Nordsjælland har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke AB med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Ludogorets Razgrad. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over Lyngby Boldklub. FC Nordsjælland kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv fem.

F.C. København opnåede to sejre og ni point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 11 gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede FC Nordsjælland sig 11 point og tre sejre. De indkasserede ti mål, mens de selv scorede 12 gange.

F.C. København vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

F.C. København kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod FC Nordsjælland på mandag. Med to spillere i karantæne er F.C. København tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Elias Achouri og Kevin Diks sidder i straffeboksen.

Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava er alle ude af truppen, som F.C. København tager imod FC Nordsjælland med på Parken connected by 3.

FC Nordsjælland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder F.C. København på Parken connected by 3.

Benjamin Nygren rejser ikke med FC Nordsjælland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

F.C. København mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

F.C. København sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod FC Nordsjælland. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da F.C. København og FC Nordsjælland senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Parken connected by 3. F.C. København går til kampen mod FC Nordsjælland med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem F.C. København og FC Nordsjælland blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem F.C. København og FC Nordsjælland.

F.C. København mod FC Nordsjælland Spiltips

Andreas Schjelderup virker til at være i anstændig form for FC Nordsjælland, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi F.C. København, som er store favoritter til sejren på mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Viktor Claesson, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

F.C. København var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. FC Nordsjælland sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. F.C. København præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Parken connected by 3.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. F.C. København opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens FC Nordsjælland ligger på 1.5 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen otte gange undervejs. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af F.C. Københavns forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i løbet af denne serie. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score tre mål.