F.C. København mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København tager imod Hvidovre IF på Parken connected by 3 i runde 13 den kommende lørdag i 3F Superliga.

F.C. København går ind til runde 13 som nummer 1 i 3F Superliga tabellen med 26 point på kontoen. Med 12 runder bag dem har Hvidovre IF samlet tre point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

F.C. København har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Hvad målscoring angår, er Hvidovre IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne tre gange i deres foregående seks kampe, et gennemsnit på 0.3 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

F.C. København har vundet otte sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Hvidovre IF er fortsat uden sejr i denne sæson efter at have afviklet 12 kampe. I stedet har de spillet tre uafgjort og lidt ni nederlag.

Vores tip

  • F.C. København scorede i 30 af deres seneste 32 kampe
  • F.C. København scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af F.C. København’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • F.C. København har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Hvidovre IF har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Hvidovre IF har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • 5 af Hvidovre IF’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Hvidovre IF var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Hvidovre IF var i tabte 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5

Form F.C. København mod Hvidovre IF

F.C. København har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod AGF, før de sejrede 2-1 mod Vejle Boldklub. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Manchester United. F.C. København præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 11 i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

Hvidovre IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Viby IF satte de sig igennem med 0-2, før Vejle Boldklub viste sig for stærke og sejrede 3-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Hvidovre IF gik ned 1-2 mod Silkeborg IF. Hvidovre IF vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede syv mål ind og scorede selv tre.

F.C. København udviste meget lidt nåde i deres seneste syv kampe mod bundholdene i tabellen. De opnåede 21 point og syv sejre mod hold, der ligger blandt de nederste seks, idet de scorede 17 mål og indkasserede fem. Intet andet hold i 3F Superliga har præsteret lige så mange point mod hold, der ligger blandt de nederste seks.

F.C. København vs Hvidovre IF – Seneste nyt

F.C. København kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Hvidovre IF. Kevin Diks behøver ikke klæde om, når F.C. København næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Birger Meling og William Clem er blandt de to spillere, som mangler for F.C. København den kommende lørdag.

Hvidovre IF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder F.C. København.

Det er navne som Marc Nielsen, Mads Kaalund, Marco Ramkilde og Nicolaj Clausen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parken connected by 3.

F.C. København mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

F.C. København vandt 0-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. F.C. København går til kampen mod Hvidovre IF med en 1-0-0 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 100%.

F.C. København mod Hvidovre IF Spiltips

Roony Bardghji har været stærk for F.C. København i den senere tid med nul mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hvidovre IF håber, at Tobias Thomsen kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

F.C. København høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Hvidovre IF sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for F.C. København på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i to af Hvidovre IFs seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af F.C. Københavns seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Hvidovre IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.